Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A legvégén engedtük ki a győzelmet!

2014.09.22. 12:02 :: carlitos

BANFIELD - BOCA JRS. 1-1

 

A 2009-es Apertura bajnokához látogattunk azzal a céllal, hogy mindhárom pontot elhozzuk. A hazaiaknál 3 volt játékosunk kapott lehetőséget a kezdő 11-ben. (Bertolo, Noir és Erviti)

Támadólag is léptünk fel, az első percekben, a bal oldalon Carrizo, a jobb oldalon Burrito Martínez okozott veszélyt a hazaiak védelmében. Azonban hazaiak rendezték a soraikat és előbb Santiago Salcedonak volt esélye gólszerzésre, majd  Ricardo Noir, Juan Cazares és Walter Erviti próbálkozott, de Orion kapus újra a helyén volt.

A második félidőben, Matthias Almeyda ugyanazzal a taktikával küldte a pályára a fiait, amivel befejezték az első félidőt. Az idő múlásával azonban már elfogyott a lendület és nem olyan agresszíven támadtak. Ekkor következett egy fordulópont, egy előrevágott labdát a védő Bianchi Arce lazán akart megoldani, hibázott és a volt Banfieldes Andres Chávez könyörtelenül kihasználta, 0:1! (a gólöröme felért egy bűnbocsánat kéréssel)

Ezt követően már majdnem kihúztuk a végéig, amikor is még egy utolsó támadásra indultak a zöld-fehérek. Nem voltunk elég határozottak sem a félpályánál, sem rögtön utána, így egy remek kiugratást Terzaghi kíméletlenül belőtte laposan a bal sarokba. Nem tudom, hogy mennyire befolyásolta a védelmünket ez a figyelmetlenség, főleg azért mert a legfontosabb láncszemünket Daniel Diazt elveszítettük (egy kemény belépő eltalálta a bal térdét) és Juan Forlín játszott helyette a 46. perctől.

Így a Boca nagy esélyt szalasztott el, hogy közelebb kerüljön az ősi riválisához a közeledő superclásico előtt.

A River rangadót nyert, 4:1-re legyőzte az Independientét a Monumentálban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr446719079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása