Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Nyerőemberek lettek a cserejátékosaink Mendózában!

2014.10.21. 11:20 :: carlitos

A dzsenovaiak megmutatták azt az arculatokat, hogy újra képesek fordítani és győzelemre játszani, mint múltkor a Rosario ellen annak ellenére, hogy kicsit tartalékosan léptek pályára. A 18 éves Cubas először szerepelt a felnőttek között, 70 percet kapott. A cseréje, Burrito Martínez alig 3 percre rá betalált és a vége felé a másik cserejátékosunk, Calleri, el is döntötte a három pont sorsát!

Fernando GAGO egyik legjobb meccsét játszotta, fantasztikus volt a gólja és a végén remek gólpasszt adott!

GODOY CRUZ - BOCA JRS. 2-3

 

Boca Juniors: Agustín Orion – Leandro Marín, Lisandro Magallán, Juan Forlín, Emanuel Insúa (45′ Gonzalo Castellani) – José Pedro Fuenzalida, Andrés Cubas (71′ Juan Manuel Martinez), Fernando Gago, Nicolás Colazo – Federico Carrizo – Emmanuel Gigliotti (67′ Jonathan Calleri).

Gólszerzők:

0:1 Fernando Gago (9′)
1:1 Rolando García (43′)
2:1 Jaime Ayoví (50′)
2:2 Juan Manuel Martinez (74′)
2:3 Jonathan Calleri (82′)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr706813389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása