Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A testvérpárharc győztese Walter BOU!:-)

2016.12.05. 11:05 :: carlitos

Boca Juniors - Racing Club 4:2 (2:0)

Golos - 1:0 Emanuel Insúa (24′ – öngól), 2:0 és 3:0 Walter Bou (41′, 48′), 3:1 és 3:2 Lisandro López (50′, 74′), 4:2 Carlos Tévez (80′)

A Boca Juniors az elmúlt 11 bajnokijából csupán egy mérkőzést bukott el, méghozzá a nyitó fordulóban a címvédő Lanús vendégeként. Azóta azonban összekapták magukat Carlos Tévezék, és a szeptember óta tartó remek sorozatuk ezúttal, a Racing elleni rangadón sem szakadt meg.

A második félidő elején már 3-0-ra is vezetett a Boca a duplázó Bounak köszönhetően, talán kicsit el is kényelmesedtek a hazaiak, hiszen a Racing a két gólt szerző Lisandro Lopeznek köszönhetően a hajrában visszajött a meccsbe.

Ám mielőtt el kezdtek volna örülni a vendégek, hogy van esélyük a pontszerzésre, érkezett Carlos Tévez és szezonbeli második bajnoki góljával eldöntötte a találkozót. A Boca újabb sikerével felugrott a második helyre és két pont a hátránya a listavezető Estudiantes mögött (újabb botlás, döntetlen a Talleres ellen), míg a Racing maradt az ötödik.

A Bocs ősi riválisának, a River Plate-nek már nem megy ilyen jól, főleg idegenben, hiszen Marcello Gallardo tanítványai eddigi öt meccsükből csupán egyet tudtak megnyerni saját pályájukon kívül.  A River bukdácsolása ezúttal is folytatódott, hiszen az Independiente Vera hajrában szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a rekordbajnokot.(forrás digisport.hu)

Boca Juniors: Guillermo Sara – Gino Peruzzi, Santiago Vergini, Juan Manuel Insaurralde, Frank Fabra – Pablo Pérez (56′, Sebastián Pérez), Fernando Gago (C), Rodrigo Bentancur – Carlos Tévez – Cristian Pavón (82′, Ricardo Centurión), Walter Bou (78′, Wílmar Barrios)

tevez_xeneizes_racing.jpg

Gólösszefoglaló:

Carlitos ordító gólhelyzete ami kimaradt!:-)

Egész meccsen azért küzdött, hogy gólt szerezzen, sikerült!:-)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr1012024209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása