Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Közel a bajnoki cím!

2018.04.24. 12:03 :: carlitos

A 24. fordulóban a Boca Juniors jó szelekkel várta a NOB elleni hazai bajnokiját, mivel az üldöző Godoy Cruz csak döntetlent játszotta Banfield vendégeként.

Boca Juniors - Newell's Old Boys 3:1 (2:1)

Gólok:  1:0 és 2:0 Ramón Ábila (27′, 38′), 2:1 Héctor Fertoli (39′), 3:1 Cristian Pavón (59′)

Boca Juniors : Agustín Rossi - Leonardo Jara, Santiago Vergini (71-től [C] ), Lisandro Magallán, Frank Fabra - Sebastián Pérez (79 ', Agustín Almendra) - Nahitan Nández, Emanuel Reynoso, Cristián Pavón (79' Benítez) - Carlos Tévez [C] (71 ', Julio Buffarini), Ramón Ábila

A Boca-ban az igazi kórház hangulat alakult ki a sérülések miatt: Fernando Gago, Darío Benedetto, Edwin Cardona, Wilmar Barrios és Paolo Goltz nem álltak rendelkezésre. Gagonak vissza kellett volna térnie áprilisban de legkésőbb május elejére, de valószínűleg ebből nem lesz semmi. (keresztszalagok sérülése komolyabb volt, mint eredetileg gondolték)

A kolumbiai középpályás Sebastián Pérez visszatért a "Bosteros" csapatába, hosszabb sérülése után.

Az első félidőben Ramón ÁBILA volt a főszereplő, előszőr Pavon (aki a meccs embere volt!) remek centerezését már csak az üres kapuba kellett továbbítania. A szélsőnket felborítani sem tudták.

A 38. percben Leo Jara remek elfutása (a semmiből tűnt fel) után a középre ívelését fejjel továbbította a kapuba, ezzel elindította a Fiestát az éjszakában!

Csupán néhány másodperccel később a NOB szépített - a védelmünk elbambult és Víctor Figueroa üresbe tett passzával Héctor Fertoli betört a büntetőterületre, elfektette Rossit és a visszafutó védőink is csak asszisztálni tudtak.(Schelotto edző felrobbant a kispadon ezt látva!)

A 2:1-en nem biztos, hogy életbiztosítás lett volna a második félidőben, ha nem szerez a Boca még egy gólt. Az 59. percben aztán Rossi elindította az akciót, kidobásával Reynoso indította PAVONT, aki mesteri egyéni akció után szétzúzta a rövid felsőt!!!

Megvan a győzelem, 6 ponttal előzzük a Godoyt és már csak 3 forduló van hátra! VAMOS BOCA!

Szólj hozzá!

Befékezett a Boca!

2018.04.16. 13:55 :: carlitos

Rossz formát mutat a csapat az elmúlt hetekben! A Talleres elleni sikeres bajnoki meccs után még sikerrel vettük a Copa Liberadores csoportmeccsén a Junior elleni ütközetet.

PAVON góljával vezettünk a 28. percben, aztán Ábila rúghatott büntetőt a 67. percben, de kimaradt. Szerencsénkre otthon tudtuk tartani a 3 pontot a sérültjeink, hiányzóink nélkül.

3 napra rá, otthon játszottunk a Defensa y Justicia ellen, és meglepő vereséget szenvedtünk!

 Ezután a Palmeiras ellen a csoport elsőségért küzdöttünk idegenben és Carlos Tévez gólja mentette meg a csapatot az újabb vereségtől!

 A csoportot a Palemiras vezeti 3 meccsből 7 ponttal, míg a Boca ugyanennyi meccsből 5 pontot gyűjtött.

Az Independiente következett a bajnokságban, tudva hogy a Godoy Cruz újra győzött és 4 pontra megközelített bennünket!

Ez háború volt, amit a hazaiak játékosa Benítez eldöntött, újra kikaptunk!

Szólj hozzá!

Legyőztük a Tallerest!

2018.04.03. 11:41 :: carlitos

 Újabb lépést tettünk a 33-ik bajnoki cím megnyeréséhez!

A Cordobai csapat nagyon kellemetlen stílusban játszik és könyörtelenül kihasználja a "kevés" lehetőségét! (most sem volt ez másképp)

A sok hiányzónk (Tevez, Gago, Benedetto, Cardona) ellenére bíztunk a csapatban, de tudtuk, hogy nem lesz könnyű! PAVON volt a megmentőnk, nagyon sokat vállalt magára és a 27. percben egy szép egyéni villanás után a hosszú felsőbe akart tekerni, kapufa lett belőle.

Aztán egy újabb szemet gyönyörködtető megmozdulása után, estében középre gurította a labdát és a "lesipuskás" Walter BOU bekotorta! (1:0)

Aztán csak nem előnnyel sikerült bevonulnunk a szünetre, mert jött egy ellenakció, aminek a végén Rossi kapus kapitulált. (1:1)

A második félidőben aztán volt egy cserénk, Bou helyett Ábila a tank, bár ez korábbi játékosunk az uru Santiago Silva beceneve volt!

A végső pillanatig kiélezett volt a meccs, a részünkről, de csak nem sikerült begyötörni a győztes találatot.

A 92. perc kommentelés nélkül a videóban! Pablo Perez combbal küldte a labdát a kapubaaaaaaa.-))))

9 pont előny, 6 fordulóval a vége előtt elégnek kell lenni!

Következik a Libertadores csoport meccse a Juniorral!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása