Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella: Torneo Inicial

Újabb fölényes győzelem a Bombonérában!

2017.09.18. 15:41 :: carlitos

A #Xeneize, Pablo PEREZ két góljával 4-1-re legyőzte a Godoy Cruzt és megőrizte az első helyét  (pontszám azonosan a Riverrel) a Super League-ben. Cristian Pavón és a csereként beállt Nahitan Nández szerezték a másik két gólt, így a Guillermo által vezetett csapat felülmúlta a mendocinokat és tovább folytatja remek sorozatát!

VAMOS BOCA!

 boca_godoy_4_1.jpg

Grande PP!

pablo_perez_grande_2_golos.jpg

Szólj hozzá!

Benedetto góllal győzelem a 2. fordulóban is!

2017.09.12. 11:46 :: carlitos

A második Superliga meccse volt az aktuális argentin bajnok számára. Elméletileg az erős Lanús ellen játszottunk, de az ellenfelünk a Copa Libertadores negyeddöntőjére (San Lorenzoval meccsel) tartalékolhatta magát ugyanis felforgatott összeállításban lépett pályára.
Boca Juniors végülis Darío Benedetto góljával nyert, egy remek Leo Jara beadás előkészítése után! Az erős esőzés következtében a nedves gyep nagyon megnehezítette a folyamatos játékot.

Cantalo Cantalo Goooooool 

Lanús - Boca Juniors 0:1 (0:0)

Gol - Darío Benedetto (84′)

Boca Juniors: Agustín Rossi – Leonardo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Frank Fabra – Pablo Pérez (46′, Nahitan Nández), Wílmar Barrios, Fernando Gago [C] – Cristian Pavón, Darío Benedetto (89′, Walter Bou), Edwin Cardona (74′, Óscar Benítez)

Szólj hozzá!

Győzelemmel kezdtük az idei Superligát!

2017.08.31. 10:23 :: carlitos

BENEDETTO CANTALO CANTALO CANTALO GOOOOOOOOOL DEEEE BOCAAAAA GRANDEEE BENEDETTO

 

 Boca Juniors - Olimpo 3:0 (2:0)

Gole - Darío Benedetto (8′, 85′ – tizenegyesből), Pablo Pérez (42′)

Boca Juniors: Agustín Rossi – Leonardo Jara, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Frank Fabra – Wílmar Barrios, Fernando Gago [C], Pablo Pérez (88′, Julián Chicco) – Cristian Pavón (75′, Cristian Espinoza), Darío Benedetto (86′, Óscar Benítez), Edwin Cardona

Benedetto mellett a 3 kolumbiai is nagyon jól játszott - Edwin Cardona, Frank Fabra és Wílmar Barrios.
River 1-0 Temperley

Szólj hozzá!

Tévez nem jön vissza a Bocába "most"!

2017.08.22. 15:43 :: carlitos

Boca Juniors elnöke Daniel Angelici találkozott Carlos Tevezzel Buenos Aires-ben, aki elmondta, hogy egyenlőre nem fog visszatérni a klubba.

Tevez decemberben hagyta el a Bocát, hogy aláírja a jövedelmező kétéves szerződését a kínai Super League bajnokságában szereplő Shanghai Shenhua klubbal. Több spekuláció jelent meg az argentin fővárosban való  tartózkodása alatt a visszatéréséről, de ez téves.

Ebben a hónapban csatlakozhat a korábbi klubjához, a sérülését kezelteti.

i.jpg

Szólj hozzá!

Átigazolási hírek, 2017 nyara.

2017.08.07. 10:57 :: carlitos

A kölcsönben nálunk bajnoki címhez segítő ördöngősen cselező Ricardo Centurión visszatért a brazil klubjához, hogy onnan Európába, a Serie A-ban szereplő FC Genoához igazoljon! (FC São Paulo -> FC Genoa, 3,5 millió euró)

Sok sikert kívánunk hozzá!!!

rcenturion_fcgenoa.png

Vamo Boca!!!

 

 

Szólj hozzá!