Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A tabella 10. helyére kapaszkodott fel a Boca

2010.10.21. 12:00 :: carlitos

Martin Palermo és Lucas Viatri góljaival 2-0-ra verte a vendég Huracant. Maradona imádott egyesülete manapság is változatos eredményeket produkál. Nem képesek kiegyensúlyozott teljesítményre. És bizony idén sem számítanak a bajnoki címre esélyes csapatok közé. Hazai pályán, a Bombonerában ezidáig 2 győzelem mellett 3 vereséget könyvelhettek el. (ez mostmár 50% lett) Az ősi rivális a River Plate zsinórban a negyedik döntetlenjét játszotta (a Godoy Cruzzal osztozott meg a pontokon), és immáron öt mérkőzés óta nyeretlen. A nyolcadik helyre visszaesett fővárosi csapatot már csak egyetlen pont választja a 'dzsenovaiaktól'!

Az élcsoport:
1. Estudiantes 26
2. Velez Sarsfield 23 (19-6)
3. Arsenal 23 (13-7)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr722388188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása