Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A San Lorenzo vendégként győzte le a Bocát!

2010.09.05. 07:21 :: carlitos

Nagy bajban a Boca, ezt a veterán Palermo kézmozdulata is jelzi. (a képen) Tegnap este a San Lorenzo 2:1-re győzött a Bombonérában, a 10 emberrel játszó Boca ellen. Gary Medel megkapta második sárgalapját 5 perccel a félidő előtt. A Boca edzője, Claudio  Borghi ismét nyomás alatt van. A 'dzsenovaiak' az őszi bajnokságban 5 forduló alatt már 3-szor kaptak ki. Sovány vigasz volt a számukra, hogy Palermo a hosszabbításban szerezte a szépítő találatukat. 

Szólj hozzá!

Megszerezte első győzelmét a Boca

2010.09.02. 15:58 :: carlitos

A Boca Juniors Battaglia és Viatri góljaival 2:1-re legyőzték a Bombonérában az eddig hibátlan Vélez Sarsfieldet. A még mindig Riquelme nélkül játszó hazaiak, lelkesen támadtak és hatalmas küzdelem szerezték meg a hazai publikum előtt a győzelmet.

 

Szólj hozzá!

Palermo szerint Lionel Messi nem való vezérnek

2010.09.02. 15:47 :: carlitos

Martín Palermo, a Boca Juniors válogatott támadója szerint Lionel Messi képtelen arra, hogy az argentin labdarúgó-válogatott vezére legyen, miután hiányoznak belőle azok a tulajdonságok, amelyek alkalmassá tennék erre a szerepre. Palermo kebelbarátját, Diego Maradonát hozta fel példaként, aki 1986-ban világbajnoki címig vezette Argentínát.
 

Szólj hozzá!

Elhunyt az első futball-világbajnokság döntőjének utolsó életben maradt játékosa.

2010.09.02. 15:43 :: carlitos

Francisco Varallo pályafutása alatt összesen 194 gólt szerzett a klubcsapatának, a Boca Juniors együttesének. Rekordját csak idén tudta megdönteni a csapat jelenlegi csatára, Martin Palermo. Varallot egyébként az erős lövéseiről csak "Canoncito"-nak, azaz kis ágyúnak becézték. Egy idén, a 100. születésnapja alkalmából készült interjúban az egykori argentin válogatott játékos azt mondta, hogy élete legnagyobb csalódása az volt, amikor elvesztették az Uruguay elleni 1930-as döntő mérkőzést.
 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása