Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Gól nélküli döntetlen az Argentinos Juniors otthonában.

2011.09.27. 09:17 :: tomi2121

Szeptember 25.-én nulla nullára végződött az Argentions Juniors és Boca Juniors találkozója. 

Jó hangulat, közepes színvonalú, mégis sportszerű mérkőzés, valamint kevés helyzet jellemezte a találkozót.

Mindkét együttesnek megvoltak a gólszerzési esélyei, ámde értékesíteni egyik csapatnak sem sikerült a városi derbin. A hazai együttesnek - bár a listavezető elleni döntetlen nem hangzik rosszul - és  a vendégeknek is a győzelem lett volna a cél. Az Argentinos Juniors maradt a 19. helyen a sereghajtók között, a Boca pedig 4 ponttal vezeti a bajnokságot köszönhetően annak, hogy üldözői sem tudták bezsebelni a 3 pontot. Az biztos, hogy mindkét együttesnek többet kell mutatni a hátralévőkben céljuk elérésében. A Boca megléphetett volna az üldözői elől - reméljük nem fog hiányozni ez a 2 pont a végelszámolásban - a hazaiak pedig megtehették volna az első lépést a felzárkózáshoz. 

Október 2.-án hazai pályán fogadja a Boca a Tigre csapatát, reméljük jobb játékkal és több góllal várja őket - no meg ötvenezer hazai szurkolóval. 

Összefoglaló:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr153259541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carlitos 2011.09.27. 10:57:32

Riquelme nagyot játszott, szinte "csak" veszélyeztett a Bocából! Az A.J. volt olyan 2 nagy helyzete, egyik az 53. perc környékén, a másik a legvégén, h össze tehetjük a kezünket, h kimaradtak!:-)
süti beállítások módosítása