Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Tévez szívesen visszatérne a Bocába!

2011.10.18. 14:43 :: carlitos

Az apache, ez Carlos Tévez beceneve 1997 és 2004 között szerepelt a dzsenovaiaknál! A Bocát komolyan érdekli a korábbi játékosa, akinek a jövője elég kérdéses. (ismerjük a sztorit, a City alkalmazásában szereplő csatár nem volt hajlandó pályára lépni Münchenben ezért eljárás indult ellene klubszinten)

A hétvégén bajnokit játszott a Boca a Belgrano ellen (ők azok, akik a rájátszásban kiejtették az első ligából a Rivert), és elég keményre sikeredett a meccs, nagy durva jelenetek tarkították és ennek egyik áldozata lett Lucas Viatri is, aki nagyon hosszú időre kidőlt! A mérkőzés egyébként gól nélküli döntetlennel zárult!

A Boca alelnöke, José Beraldi azt nyilatkozta, hogy "Tudom, hogy nehéz lesz, de megpróbáljuk." A klub nem valószínű, hogy le tudná szerződtetni, mivel nincs meg rá a pénzügyi forrása, de a kölcsönbe vétel annál valószínűbb lehetőség. (persze a City hozzáállása is nagy szerepet fog játszani ebben) Reméljük figyelembe veszik, hogy 2 szezonig egymaga vitte a csapatot egyre feljebb és az eredményessége miszerint közel 65 meccsen 43 gólt szerzett, önmagáért beszél.

Tévez még mindig várja a hivatalos meghallgatást, hogy a jelenlegi klubja milyen döntést fog hozni a vizsgálat során.

Természetesen a korábbi sikereinek színterén komoly az érdeklődés a "megszerzésében", értem ezalatt a brazil Corinthians csapatát és az angol West Ham United alakulatát!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr323311841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carlitos 2011.11.16. 13:06:20

Túl drága a Bocának Carlitos, úgy hogy sajnos nem láthatjuk viszont!

tomi2121 2012.01.11. 16:28:41

A Milán és az Inter harcol jelenleg a legkeményebben Tévezért úgy tűnik a brazil Corintians alulmarad a harcban...
süti beállítások módosítása