Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Győzelem hazai pályán!!!

2012.02.11. 13:00 :: tomi2121

Az áldozat a Boca otthonában volt kénytelen kapitulálni. Boca Juniors - Olimpo 2-0. A mérkőzést jó hangulat, szép játék jellemezte, no meg a Boca fölénye, Mouche és Riquelme vezetésével. A vezető gólt a 41. percben szerezte meg Darío Cvitanich - aki nyilván sok sikert kíván az Ajax-nak (kölcsönbe játszik Cvitanich a Boca-ban az Ajax-tól) az UEFA kupában - egy egyébként elképesztő les góllal, mindösszesen 4 Boca játékos volt lesen, de hát les az amit a partjelző beint és a bíró lefúj, gól meg az amit a bíró megad. Ezt megadta. A második félidő 61. percében Roman Riquelme átadásából Pablo Mouche 2-0-ra növelte a hazaiak előnyét. A mérkőzés összességében sportszerű volt, a bíró négyes azonban nem muzsikált túl sikeresen, úgy tűnik néha elfelejtette a bíró hogy közbe kéne fújnia egyet, kettőt vagy éppen a kártyáit kellene elővennie. Az Olimpo játékosai habár szereztek 1 gólt (1:0-ás állásnál) a bíró érvénytelenítette, teljes joggal. 

Remek bemelegítés volt, reméljük idegenben a Zamora ellen hasonló lesz eredmény ha nem is kétgólos, de a Boca győzelem vonulhat le a pályáról a hármas sípszó után. 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr684093525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carlitos 2012.02.13. 08:51:39

Roman mekkora gólpaszt adott Pablitonak!(Mouche)A bejátszott family hangulat nagyon nagy a videóban:-)

tomi2121 2012.02.13. 20:37:59

ÁÁÁÁ az élőben is ment a tv-ben asszittem lefordulok a fotelból mikor bejátszották. Mouche megérdemelte a gólt nagyon jól játszik, és nagy munkát végez, sztem a legjobb a jelenlegi keretben.
süti beállítások módosítása