Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Boca: döntőben a kupában, River: fejjel lefelé a kukában!!

2012.06.07. 12:42 :: tomi2121

Elérkeztek az elődöntők az argentin kupában. Két ágon két óriás várta a fináléba jutást, a szurkolói csoportok ismét egy örök harcot hirdettek.... A gond csak az volt, a döntőbe jutásért meg kellett nyerni a mérkőzést.

Az első párharc a döntőért nem ígérkezett nehéz feladatnak, Falcioni fiainak az argentin másodosztályban 13. helyen álló Deportivo Merlo-t kellett legyőzni. A kezdőcsapatból hiányzott Orion, a válogatott kispadján ült, Riquelme inkább a Boca-t választotta....

A Boca kezdő csapata: Sosa, Caruzzo, Roncaglia, Sauro, Riquelme, Somoza, Chávez, Erviti, Sánchen Mino, Cvitanich, Silva. Kispadosok: Mouche, Fernández, Álvarez, Erbes, Sosa, Blandi, D'Angelo.

A Vendégek kezdő csapata: Capograsso, Martínez, Manchot, Almada, Delgado, Garcia, Friedrich, Lopez, Diaz, Lazzaro, Barreiro. Kispadosok: Yeri, Blanco, Conti, Tantoni, Ferro, Pereyra, P de Muner.

A Boca vezető góljára meglehetősen sokáig, az 57. percig kellett várni, Riquelme egy parádés szabadrúgás góllal szerzete meg a vezetést. A kiscsapat azomban nem omlott össze, Friedrich a 90. percben egyenlített, tizenegyesek következtek, a Boca 5-4-re megnyerte a párbalyt, a döntőbe jutott.

A másik ágon a Racing Club (16. helyezett az első osztályban) fogadta a River Plate csapatát (másodosztály 2. helyetett LOL). Esélyesnek mindenki a Rivert tartotta és őket is várták a döntőbe, a sors azonban másképp döntött.

A rendes játékidőban nem született gól, a tizenegyesek következtek, amit a River 5-4-re elveszített nagy sajnálatunkra....:P

https://www.youtube.com/watch?v=NSNdv4VJn18

A Boca Juniors szurkoló csoportjai azonban nem hagyták szegény Rivereseket a pácban az asszonyok némi meglepetést készítettek nekik...:-)

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr724571428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

carlitos 2012.06.08. 09:57:45

Remek a cikk, a fricska sem semmi, a Riveresek nem halnak éhen:-) Amúgy a Racing a 2011/2012 Aperturában pont mögöttünk végzett, szóval nem biztos, h annyira esélytelenek lettek volna!

tomi2121 2012.06.08. 21:36:19

Köszi, igen nem esélytelenül vágtak neki, de a River ellen sztem 50% alatt voltak. Legutóbb nekik gurítottunk egy kettest?

carlitos 2012.06.11. 08:17:06

most a legnagyobb gond, az h a tökutolsó Banfield-et nem sikerült legyőzni, és a vetélytársak (Arsenal S. + Tigre) feljöttek 1 pontra! Következő bajnokink otthon az Arsenal ellen, előtte Liber elődöntő...nagyon nehéz 7vége elé nézünk!!!

tomi2121 2012.06.11. 12:16:37

Igen, láttam sajnos összefoglalót nem tudtam feltenni, jó lett volna ha megverjük mert akkor lépéselőnybe kerütln volna. Reméljük a libertadores jobban sikerül:)
süti beállítások módosítása