Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa: Argentin-brazil párharc a döntőben!

2012.06.23. 09:46 :: carlitos

A Boca Juniors és a Corinthians közt oda-visszavágós párharcban dől majd el a trófea sorsa. Az első találkozót június 27-én, a Boca pályáján a Bombonérában rendezik majd meg.

A Corinthians együttese 1-0-ás előnyben fogadta a Santost az elődöntő visszavágóján. A 35. percben Neymar góljával ugyan hosszabbításra állt a találkozó, ám a Sao Pauló-i hazaiak a második játékrész második percében Danilo góljával egyenlítettek, így 2-1-es összesítésben jutottak a döntőbe.

A másik elődöntőben a Boca Juniors 2-0-ás előnnyel érkezett az Universidad de Chile otthonába. A 45 ezer néző előtt megrendezett találkozó 0-0-s végeredményt hozott, ami a Bocának kedvezett, nagyon parázs egy mérkőzés volt, mindkét csapat előtt rengeteg helyzet adódott a gólszerzésre, de hol a kapufák, hol a kapusok mentettek.

A Buenos Aires-i csapat 2007-ben nyerte meg utoljára a legrangosabb dél-amerikai klubtornát, ám az elmúlt két évben még kvalifikálniuk sem sikerült a csoportkörbe. Amennyiben Riquelme vezetésével sikerülne megnyerni a párharcot, akkor utolérik a hétszeres bajnok, jelenlegi csúcstartó Independientét. Vamos BOOOCAAA!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr844606009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása