Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Átigazolási hírek

2012.01.13. 10:52 :: carlitos

Távozók:

Leandro Graciant kölcsön adták Colon de Santa Fe csapatába

Pályafutása a Vélez Sarsfield csapatánál kezdődött (2001), a Boca Juniors csapatában pedig 2007 évtől középpályásként játszott. Az utolsó szezonban a Boca Juniors csapat mezében (Primera División Apertura) 2 meccsen vett részt.

Damian Escuderot kölcsön adták az Atletico Mineiro csapatába

Pályafutása szintén a Vélez Sarsfield csapatánál kezdődött (2005), a Boca Juniors csapatában pedig 2010 évtől középpályásként játszott. Az utolsó szezonban a Campeonato Brasileiro - Brazília ligájában és a Grémio csapatában játszott, ahol 31 meccsen vett részt és 4 gólt rúgott.

Jesus Mendezt kölcsön adták a Rosario Central csapatának

1984 január 01-jén San Rafael városában született játékos pályafutását a River Plate csapatánál kezdte (2004), majd a Rosario Central csapatában folytatta, ahol több mint 50 meccset játszott, most pedig visszatér ide.

Érkezők:

Santiago Silva átigazolt a Fiorentina csapatából a Boca Juniors csapatába nem nyilvános összegért

Santiago Silva - született (1980.Szeptember.09) Montevideo városában / Uruguay.

Pályafutása a Central Espanol csapatánál kezdődött (1998), a Fiorentina csapatában pedig 2011 évtől csatárként játszott. Az utolsó szezonban a Fiorentina csapat mezében a Serie A - Olaszország ligájában 12 meccsen vett részt és 1 gólt rúgott.

Pablo Ledesmát kölcsön adta a Catania a Bocának!

 

1 komment

A csapat körüli hírek röviden

2012.01.11. 14:44 :: carlitos

A csapat új mezszponzora a francia BBVA lesz. Az új stratégiai támogatóval új lehetőségek nyílnak meg. (meglátjuk)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami újdonság, hogy ebben a szezonban lesz egy fekete-fehér csíkos mezünk. A mez tervezését inspirálta a klub megalakulásakor viselt első trikónk összetétele. Várható bemutatkozása január 17-én lehet, amikor a Boca találkozik a San Lorenzoval, az idei Torneo Verano Copa keretében.

 

Santiago Silva, a Vélez uruquayi csatára Falcioni célkeresztjében. Állítóleg még nem egyezett meg a kenyéradójával és mivel nálunk Lucas Viatri hosszabb távra kidőlt, így jöhetne. Pablo Betancourt a játékos ügynöke szerint, már készen áll, hogy csatlakozzon a Bocához. A Bocának a kivásárlási záradékban szereplő 1,7 millió eurót kell kifizetnie az olaszoknak. (Fiorentina)

 

 

 

Falcioni alias darth vader, nemcsak a csatárposztot akarja megerősíteni, hanem a középpálya jobb oldalát is. Erre nézte ki magának Pablo Ledesmát (volt bocás 2003-2008), aki kiszorult az olasz Catania kezdőjéből és emiatt el szeretné hagyni az országot és haza szeretne térni Argentínába. Nálunk ezen a poszton Diego Rivero van igazán, úgy hogy mindenféleképpen erősítés lenne a 27 éves játékos.

 

 

17 komment

Legjobb helyen az aranylabda:)

2012.01.10. 20:27 :: tomi2121

 Messi, Messi, Messi

3x is a legjobb helyen az aranylabda. Gratula a győztesnek, csak így tovább még 8x :) 

3 komment

süti beállítások módosítása