Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

A tinédzser Tévez góljával győzött a NOB a Boca ellen!

2014.08.11. 14:59 :: carlitos

Miután az argentin kupából kiestünk (0:2 a Huracán ellen), jobb bajnoki bemutatkozásban reménykedtünk. A Newell's pályára küldte a fiatal Mauricio Tévezt, aki "élete meccsét játszotta" azzal, hogy távolról kilőtte a hosszú alsót! "Ez hihetetlen, hogy ilyen jól sikerült a debütálásom a Boca pályáján, ez egy álom" - mondta Tévez.

A Rosarioi csapatnak több lehetősége volt a 90 perc alatt, Maxi Rodriguez elherdált 2 nagy helyzetet is, így megérdemelten vitték el a 3 pontot. (utoljára 2012 februárjában győztünk ellenük)

BOCA JUNIORS - NEWELL'S 0-1

 

 

BOCA: Agustín Orion – Hernán Grana, Daniel Díaz, Lisandro Magallán, Nahuel Zárate – Cristian Erbes (67′ José Fuenzalida), Fernando Gago, Federico Bravo (78′ Gonzalo Castellani), Federico Carrizo (67′ Andres Chávez) – Juan Manuel Martínez, Emmanuel Gigliotti.

Juan Roman Riquelme és Juan Sánchez Miño eladása negatívan hatott a játékunkra. Úgy tűnik, hogy még várni kell egy kicsit, hogy az új játékosok pl. Federico Carrizo vagy Castellani beépülve sikeressé tegyék ebben a szezonban a dzsenovaiakat.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása