Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Nagy harcban legyőztük az Olimpot!

2014.09.10. 15:16 :: carlitos

Boca Juniors Bahía Blanca városba (Buenos Aires-i tartomány) utazott az Olimpohoz, hogy  megszerezze a három pontot és feljebb lépjen a tabellán!

Igazi veszélyt nem jelentettek az első félidőben egymásra a csapatok. A Boca birtokolta többet a labdát - mintegy 60% -, és próbált játszani, de a hazaiak nagyon jól megszervezték a védelmüket, így esélytelen volt, hogy helyzetbe kerüljenek.

A második félidőben, a csapatok elfogadták ugyanezt a stratégiát. A Boca próbált támadni és a 72. percben megvolt az első igazi gólszerezési esély, Calleri rúgott majdnem gólt. Aztán a 78. percben Fernando gago ívelt pontosan a 16-oson belülre és Gigliotti fejjel megszerezte a vezetést, amit a végéig meg is tartottak.
Nagyon sok szabálytalanság volt, a hazaiaknál 2 kiállítás is, az egyik rögtön az első negyedórában! (főleg ezért sem mertek kockáztatni, mert elvesztették a csatárukat, Borját)

A Boca Juniors a 7-11 helyen van 9 ponttal, a River továbbra is vezet (16 pont), sőt növelte az előző fordulóhoz képest az előnyét, mivel az üldöző Vélez a NOB ellen ikszelt.

A következő fordulóban a Boca a Racingot fogadja, a listavezető pedig az Arsenalhoz megy.

OLIMPO - BOCA JRS. 0-1

 


Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása