Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Botrány a Boca-River kupa visszavágón!

2015.05.15. 10:58 :: carlitos

Több mint egy órát állt a játék a Boca Juniors–River Plate (0–0) Libertadores-kupa-nyolcaddöntő visszavágóján, miután vélhetően a Boca egyik szurkolója paprikaspray-vel lefújta a vendégek labdarúgóját a játékoskijáróban, de kijutott a „jóból” az érkező társaknak is. A találkozó második félidejére pályára lépő River Plate-játékosok alig tudták kinyitni a szemüket a spray-től. A nézőtéren összetűzés alakult ki – a rohamrendőrök is felvonultak –, a mérkőzést a játékvezető felfüggesztette, majd beszüntette.

Micsoda belépők!!!

Szólj hozzá!

Döntetlennel hangoltunk a superclásico 3. felvonására!

2015.05.13. 12:15 :: carlitos

Rodolfo Arruabbarena edző 3 változást tervez a Copa Libertadores 1/8 közé jutásának visszavágójára. (első meccs 1:0-ás River sikerrel zárult)

Még mindig nem tudni, hogy Orion kapus csütörtökig harcra készen fog-e állni a kapuban?! (Guillermo Sara pótolhatja)

A kezdőben az új játékosok: Gino Peruzzi, Daniel Osvaldo és Federico Carrizo. Gino P a védelem jobb oldalán fog játszani, Leandro Marin helyett. Osvaldo pedig Jonathan Callerit váltja középen és Carizzo pedig a szélen fogja támogatni. Andrés Cubase, a fiatal középpályás a közelmúltban szerzett sérülést, de készen áll a játékra. A nemrég megsérült Daniel "Cata" Diaz is valószínűleg játszani fog a visszavágón, mert nagyon nagy szükségünk lesz rá.

A várható összeállítás: Agustín Orion – Gino Peruzzi, Daniel Díaz, Marco Torsiglieri, Nicolás Colazo – Pablo Pérez, Fernando Gago, Nicolás Lodeiro (Marcelo Meli) – Cristian Pavón, Daniel Osvaldo, Federico Carrizo.

CA Independiente - Boca Juniors 1-1

 

Gólszerzők: Lucas Albertengo (8 ') és Guillermo Burdisso (37 ')

Klasszikus argentin bajnoki volt, nagyon kiegyensúlyozott meccsen az  Independientének nem sikerült nyernie, újabb döntetlen játszott ez már az ötödik volt. A házigazdák már a 8. percben vezettek, Lucas Albertengo góljával a tartalékos Boca ellen, de fél órára rá Guillermo Burdisso fejesével egyenlítettünk.

Guillermo Sara, több alkalommal mentette meg csapatunkat remek védéseivel. Ez nem jelentette azt, hogy egyoldalú volt a játék, mert nekünk is volt jó pár helyzetünk. A legvégén egy piros lap is villant a Bosteros játékosa Federico Mancuello kapta. 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása