Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Előnyben az "óriásölök"!

2016.07.08. 12:50 :: carlitos

COPA LIBERTADORES 2016

SEMIFINAL

Independiente del Valle - Boca Juniors 2:1

Ecuadorban lépett pályára a kupában még veretlen, korábbi 6x győztes Boca Juniors. A tét a döntőbe jutás. Ez a "kis" Independiente csapat korábban már búcsúztatta a tavalyi győztes ősi rivális River Plate-et.

Jól kezdődött a meccs, a 12. percben szép egyéni akció után Pablo Perez kilőtte a sarkot. Ezután annyira megnyugodott a csapat, hogy a hazaiak sorra vezették a támadásaikat, csak idő kérdése volt, hogy mikor egyenlítenek ki. A tengerszint feletti magasság (2850m) úgy látszik kulcs szerepet játszott, elég nehézkesen mozogtunk a pályán. A 61. percben egy védelmi hibát kihasználva (elcsúszott a hazaiak beadásánál a védőnk) egy szép lövést tekert be Cabezas Orion kapus kapujába.

Tizenöt perccel később előnybe került egy szép egyéni villanással az Independiente del Valle.  A 21 éves Angulo két Boca védőt csapott be egy pazar labda átvétellel és ezzel megszerezte a hazai csapat második találatát egyben a győztes gólt is.

A bosszú (elődöntő visszavágója) július 14-én a Bombonérában lesz. VAMO BOCA!

pablo-perez-copa-liber-2016-semifinal.jpg

 Összefoglaló:

Szólj hozzá!

Új szponzor!

2016.07.06. 10:42 :: carlitos

A Boca köszöntötte az új szponzort, a Huawei-t.

Daniel Angelici elnök, a Huawei vezérigazgatója George Zhangzhe, és a klub edzője Guillermo Barros Schelotto, hétfőn hivatalosan is bemutatták az új szponzorral ellátott mezt. A megállapodás a klub és a cég között 2 év.

Az ázsiai cég kiterjeszti a termékeit Argentínában (nagy növekedést várva:-)), okostelefonok, tablettek formájában.

george-zhangzhe-huawei.jpg

boca_huawei.jpg

boca_huawei_mez.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása