Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Tévez vezérletével továbbjutás az argentin kupában!

2016.09.30. 11:41 :: carlitos

Lassan visszatér a Boca a győzelmi ösvényre! Kezd szépen játszani a csapat mert eddig krízisről cikkeztek az argentin lapok. Carlitos 3 meccses eltiltását tölti a bajnokiról, de a kupában játszhat és ennek meg is volt a látszatja! Fenomenális játékával egymaga meccsben tartotta a Bocát az előző szezon bajnokával szemben!

A rendes játékidőben több gól nem esett (2:2) bár voltak kísérletek mindkét oldalon, úgyhogy jöhettek a tizenegyesek! Sara volt a hős, kivédte Pasquini és Braghieri büntetőjét, sőt a negyedik hazai kísérlet (Ivan Marcone) is majdnem megvolt, de kicsúszott a kesztyűje között. A Boca teljes hittel állt oda és Tévez, Pavón, Benedetto és a végén Vergini is hibátlanul rúgta a tizenegyest!

boca-lanus-copa-argentina-2016.png

Lanus - Boca Juniors 2: 2 (1: 0), büntetőrúgásokkal - 2: 4

Gólok: - 1: 0 Román Martínez (4 '), 1: 1 és 2: 2 Carlos Tevez (50', 65 '), 2: 1 Diego Braghieri (59')

Boca Juniors Guillermo Sara - Gino Peruzzi, Santiago Vergini, Fernando Tobio [46 ', Juan Manuel Insaurralde - 90 + 3' (C)], Frank Fabra - Pablo Pérez (C) (90 + 3 'Leo Jara) Andrés Cubas (86 ', Rodrigo Bentancur) - Cristian Pavón, Carlos Tévez, Ricardo Centurión - Darío Benedetto

delpotro-lanus-boca.jpg

A "nagy visszatérő" Juan Martín Del Potro (Olimpiai ezüstérmes teniszező) aki csapatával bejutott a Davis Kupa döntőjében is megnézte a meccset nem is akármilyen társasággal!:-) (a képen Alfio Basile és Jorge Ribolzi)

Hamarosan újabb "háború" vár a Bocára!

Az ellenfél a Rosario Central lesz az elődöntőbe jutásért. Miért is hívhatjuk háborúnak? Aki nézte a tavalyi Copa Argentina döntőjét az tudhatja rá a választ.

Bajnokin a Tigre következik idegenben, még mindig az apacs nélkül.

Szólj hozzá!

SuperDari3!

2016.09.26. 12:46 :: carlitos

Minden bejött ami eddig nem, Dario Benedetto 3 gólt szerzett + 1 gólpasszt adott Centuriónnak, 4:1-el küldtük haza a Quilmest!

 

dariobenedetto_2.jpg

A 40 méterről küldött bombája felejthetetlen lesz a La Bombonérában!

 Az apacs (Tévez) még tölti a felfüggesztését. Következik 29-én a Lanús az argentin kupában.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása