Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Megbotlott a Boca, 2X!

2017.11.27. 09:56 :: carlitos

A Rosarioiak már másodjára fricskázták meg a dzsenovaiakat ebben a szezonban! Először az argentin kupa nyolcaddöntőjében (szept.28) Mauricio Martínez góljával, most pedig a bajnokság 10. fordulójában Marco Ruben találatával. Nem bírunk velünk, igazi mumusaink lettek!!! (íme az egymás elleni ütközeteink)rosarioc-bocaj-stat.png

A tabellán 3 pontra olvadt az előnyünk.

Itt látható a csapatok felállása a játékosok statisztikai adatával együtt. Pablo Goltz kiállítva, 38 percet töltött a pályán.

rosarioc-bocaj.png

  

1 hete a Racing Club vert le bennünket a Bombonérában! (+ Dario Benedetto megsérült)

Ez a győzelmi széria szakadt meg ezzel a vereséggel!!!

boca-gyozelmi-szeria-2017.png

Szólj hozzá!

2 piros 10 sárgalap és 3 gól a 200. River–Boca rangadón!

2017.11.06. 10:43 :: carlitos

A legfontosabb derbije volt Barros Schelotto számára, aki nyolcadik győzelmét aratta a sikerrel. A hazaiak kispadján Marcelo Gallardonak pedig a legrosszabb hete volt, mivel elvesztették a Copa Libertadores elődöntő visszavágóját a Lanús ellen és így kiestek és most elvesztették hazai pályán ezt a derbit is. (nagyon sajnáljuk őket:-)))

A hazaiak a 38. percben Ignacio Fernández kiállítása miatt emberhátrányba kerültek, miután karaterúgással letarolta a boca játékosát Cardonát! Négy perccel később a "sértett" Edwin Cardona szabadrúgásával megszerezte a vezetést a Boca, majd ezután a 61. percben könyöklésért (?) piros lapot kapva elhagyta a Monumentál gyepét. (a bíró túlzott ítélettel sújtotta a Bocát, nagyszerű színészkedés volt a River játékosától!)

A River a mérkőzés utolsó negyedébe lépve Leonardo Ponzio révén egyenlített, (bődületes nagy góllal) ám négy percre rá a 21 éves Nahitan Nández a dzsenovaiak javára döntötte el a meccset.

A Boca az argentin élvonal 200. Superclásicóján a 74. győzelmét aratta, a River 64 sikernél tart. (továbbra is magabiztosan vezeti az argentin bajnokságot)

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása