Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Pontelőnnyel (3) mentünk téli pihenőre!:-)

2017.12.11. 14:36 :: carlitos

Nagyon fontos meccsünk volt az Estudiantessel idegenben, mivel a San Lorenzo képtelen pontot/pontokat veszíteni! Egy visszatérőnk volt Pablo Perez. A házigazdák kapuját Andujár védte, a kispadon (mint edző) pedig ismerős arc, volt korábbi argentin válogatott Lucas Bernardi. (Európában az OM és Monaco játékosa volt)

Az első félidőben szerencsénk is volt és fiatal kapusunk Rossi bravúrjai tartották a lelket és az eredményt is csapatunkban!:-)

A videó elemzésen érdekes látnivalók lesznek:-)

A második félidőben már többet kezdeményeztünk és ez helyzetekben is megmutatkozott. Barrios megpattanós lövésével végül sikerült mind3 pontot megszereznünk!

Következik majd a szokásos Torneo Verano kupa, ahol újra összecsapunk az egyetemistákkal és a 'vöröskékekkel' is.

Szólj hozzá!

Pero q bien el pibe Vadala!!!

2017.12.04. 14:28 :: carlitos

Ahhh most Vadala az új Benedetto ...???:-)
A Boca-nak nem volt könnyű feladat az Arsenal Sarandi elleni meccs, mivel sok sérültjeink vannak. Guillermo Barros Schelotto mesternek ezzel kellett megbirkózni, kivel tudja majd pótolni a súlyosan megsérült Darío Benedettot és Fernando Gagot, valamint kisebb sérülések miatt Walter Bou és Óscar Benítez jár kezelésekre, plusz vannak eltiltottjaink is, Paolo Goltz és Pablo Pérez.

A középcsatár posztján megjelent egy fiatal, Guido Vadala, aki már le lett írva. (a Tevez ügylet része volt a Juventusnál, de mivel nem kapott lehetőséget kölcsönben a Union Santa Fe-hez került, majd onnan vissza a Bocába)

Az első 20 percben a fiatal Nahitan Nández volt nagyon aktív.

Aztán a 35. percben végül sikerült betalálnunk, Edwin Cardona nagyon szépen tette be a labdát a szélről és V a d a l a kitűnően érkezett, 1:0! (a 20 évesek kitesznek magukért:-)))
boca_arsenal_2_0_1.jpg


A Boca "vezére" a pályán tegnap este Edwin Cardona volt. Kolumbiai kétszer próbálkozott szabadrúgással, először Santillo a vendégek kapusa, másodjára a keresztléc mentett.

Aztán az Arsenal majdnem kiegyenlített a 70. percben, amikor Leonardo Rolón elönzőzte a helyzetét.

A 83. percben egy brutális belépő után Germán Ferreyra mehetett zuhanyozni,

Aztán a rendes játékidő hosszabbításában sikerült megduplázni az előnyt - egy ellentámadást követően Nahitan Nándezt az Arsenal védője még a 16-os előtt megállította, de pont így került a labda Cardona elé, aki gyönyörűen tekert a kapuba!.
 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása