Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Pontelőnnyel (3) mentünk téli pihenőre!:-)

2017.12.11. 14:36 :: carlitos

Nagyon fontos meccsünk volt az Estudiantessel idegenben, mivel a San Lorenzo képtelen pontot/pontokat veszíteni! Egy visszatérőnk volt Pablo Perez. A házigazdák kapuját Andujár védte, a kispadon (mint edző) pedig ismerős arc, volt korábbi argentin válogatott Lucas Bernardi. (Európában az OM és Monaco játékosa volt)

Az első félidőben szerencsénk is volt és fiatal kapusunk Rossi bravúrjai tartották a lelket és az eredményt is csapatunkban!:-)

A videó elemzésen érdekes látnivalók lesznek:-)

A második félidőben már többet kezdeményeztünk és ez helyzetekben is megmutatkozott. Barrios megpattanós lövésével végül sikerült mind3 pontot megszereznünk!

Következik majd a szokásos Torneo Verano kupa, ahol újra összecsapunk az egyetemistákkal és a 'vöröskékekkel' is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr2813472085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása