Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Cruzeiro - Boca 1:1, a dzsenovaiak a kupa elődöntőjében!

2018.10.08. 14:54 :: carlitos

A hazaiak mestere Mano Menezes (korábbi brazil szöv. kapitány) tudta hogy ez lesz az év legfontosabb meccse Belo Horizontéban!

Előnnyel érkeztünk de vannak sérültjeink is ami komoly fejtörést okozott Barros Schelottonak a kezdő 11 összeállításában.

Andrada kapus már túl van az arc műtétjén - Dedével való összecsapás után sérült meg. Leonardo Jara és Dario Benedetto is hiányzott. A védelem megerősítése miatt Paolo Goltz és Emanuel Más helyett Lucas Olaza és Lisandro Maggallan került be. A kispad ettől függetlenül még mindig erős: Gago, Cardona, Ábila és Tévez a névsor.

A hazaiak nagyon akartak ez meg is látszott, de csak az 58' percben sikerült a raposának betalálnia Sassa révén. A Boca hősiesen védekezett és a ráadás perceiben Pavon góljával elhallgattatta a brazil szurkolókat!

A döntőbe jutásért a szintén brazil Palmeiras lesz az ellenfél.

A másik ágon is argentin-brazil ütközet lesz, River Plate-Gremio!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr1614289259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása