Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella: Torneo Inicial

Hosszabbítás után, a RIVERé a Copa Libertadores!

2018.12.10. 09:06 :: carlitos

A River Plate hosszabbítás után 3–1-re legyőzte a Boca Juniorst a madridi Santiago Bernabéu Stadionban, ezzel megnyerte a sorozatot.

A River Plate 1986, 1996 és 2015 után negyedszer nyerte meg a legrangosabb dél-amerikai kupasorozatot, a hatszoros győztes Boca Juniors ötödször bukta el a döntőt. (az Independiente szurkolói is örülhetnek hiszen még a 7 kupagyőzelmükkel egyeduralkodói a sorozatnak!)

Carlos Tévezt Schelotto a hosszabbításban küldte a pályára, amikor a river megszerezte Quintero bődületesen eltalált nagy bombájával a vezetést! MIÉRT csak ekkor???

A "kakasok" kukorélkolhatnak!:-(

 

Nagy árat fizettek a szurkolók is, ezért a "kis kiruccanásért"!

„Voltak olyanok, akik felajánlották az autójukat, csak hogy eljöhessenek velünk a meccsre. Rengeteg sztorit hallottunk, mikor a szurkolók felmondtak, csak azért, hogy eljöhessenek Madridba, mások a teljes vagyonukat elköltötték, de olyanok is voltak, akik emiatt a meccs miatt adták be a válópert…” – mondta Nicolas Mattera, a Boca Juniors szurkolói csoportjának tagja a Marcának.

A beszámolók szerint a leggyakoribb problémát az jelentette, hogy a munkaadók nem engedélyezték, hogy egy futballmeccs miatt vegyen ki valaki szabadnapot, így a Libertadores-kupa döntője miatt több ezren elveszítették állásukat, és mire hazaérnek Argentínába, már munkanélküliek lesznek.

 

Szólj hozzá!

Elindult a Boca Madridba!

2018.12.07. 12:32 :: carlitos

Elindult a most vasárnapi Libertadores-kupa döntőre a Boca Juniors, amit Buenos Airesben többezer drukkere kísért a repülőtérre tartó úton, karneváli hangulat közepette:-)))

Jól jár közel 10 ezer Madrid-drukker is, a klub ugyanis házigazdaként kapott 9000 jegyet a meccsre, amit percek alatt elkapkodtak. 90 és 250 euró körüli összegért árusították őket, az ESPN információi szerint 10-szeres áron adják ezeket tovább a rajongók. Megtehetik, a tikettek nem névre szólnak, bárki legálisan bejuthat velük a meccsre, így a feketepiacon 800-2200 euróért lehet hozzájuk jutni.

A két argentin csapat drukkerei 85 euróért vehették meg a belépőiket otthon.

Az európai Superclasico, azaz a River-Boca Libertadores-döntő visszavágója vasárnap este fél 9-kor kezdődik. A párharc 2-2-ről indul, nem számítanak az idegenben lőtt gólok, így bármilyen döntetlen esetén hosszabbítás jön.

Szólj hozzá!

Edwin Cardona góljával győztük le az Indepet!

2018.12.04. 15:20 :: carlitos

58. percében Mauro Zárate labdát szerzett a középpályán. Elindult előre, balján Edwin Cardona, a kolumbiai megkapta passzt majd kicsit befelé húzott és olyan 17 méterről egy  erőteljes lövéssel bevette a hazaiak kapuját! 6 pontra zárkóztunk fel a vezető Racinghoz képest, DE ezek után már lejátszotta a 14 meccsét is a tabella éllovása és újra győzött idegenben a Talleres ellen.

Independiente - Boca Juniors 0:1 (0:0)

Gol - Edwin Cardona (58′)

Boca Juniors: Esteban Andrada – Julio Buffarini, Paolo Goltz, Lisandro Magallán, Lucas Olaza (46′, Emmanuel Más) – Fernando Gago [C], Julián Chicco (54′, Edwin Cardona), Agustín Almendra – Sebastián Villa, Mauro Zárate, Darío Benedetto (63′, Carlos Izquierdoz)

Kiállítva: Lisandro Magallán

Szólj hozzá!