Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella: Torneo Inicial

A Boca a Libertadores kupa negyeddöntőjében 2:0-ra nyert a Cruzeiro ellen!

2018.09.20. 16:47 :: carlitos

A gólszerzők: Mauro Zarate (35 perc) és a középpályás Pablo Pérez (82 perc). 

 

A kezdők: Boca Juniors : Esteban Andrada - Leonardo Jara, Lisandro Magallán Carlos Izquierdoz, Lucas Olaza - Nahitan Nandez, Wilmar Barrios, Pablo Pérez (E. Almandra)  - Cristian Pavón, Mauro Zárate (S. Villa)- Darío Benedetto. (C. Tévez)

Cruzeiro : Fábio - Edilson, Leo, Dedé, Egidio - Henrique, Lucas Silva - Rafinha, Thiago Neves - Robinho és Ezequiel Barcos.

 

Szólj hozzá!

Győzelemmel hangoltunk a Cruzeirora!

2018.09.18. 11:02 :: carlitos

Az argentin bajnokság 5 fordulójában, az Argentinos vendégeként léptünk pályára. Címvédőként egy szöglet utáni fejesgóllal diadalmaskodtunk, Izquierdoz érkezett és védhetetlenül bólintott Chávez kapujában.

Meleg pillanatokat élhettünk át az utolsó percekig az Estadio Diego Armando Maradonában, mert közel voltak az egyenlítéshez a vörös bogarak. Igaz elmaradt egy jogos tizenegyes, amikor Sebastian Villa beadását kinyújtott karral blokkolta a hazai védő. Benedetto is közel volt a gólszerzéshez, de pont telibe trafálta a kapust.

A tabellán már a harmadikak vagyunk a Racing és a Tucumán mögött.

Szólj hozzá!

Pavón, Cardona és Villa góljaival a Boca 3-0-ra nyert a La Bombonérában a Vélez ellen!

2018.09.03. 14:11 :: carlitos

Mauro Zárate az előző szezonban a Vélez játékosa volt, ezen a meccsen nem lépett pályára DE nélküle is sima győzelmet aratott a BOCA!

 A meccs összefoglalója:

Szólj hozzá!

Boca a Libertadores kupa negyeddöntőjében!

2018.09.03. 13:48 :: carlitos

Guillermo Barros Schelotto csapata kettő nullás előnnyel érkezett Paraquayba, hogy megmérkőzzön a negyeddöntőbe jutásért a Libertaddal. Megerősített hír, hogy Benedetto és Gago játszani fognak, hosszú sérülésük után, másrészről, viszont Ábila (Wanchope), a Boca csatára olyan lázas lett, hogy nem tudott 100%-os edzésmunkát végezni az utolsó napokon. 

Az alábbi kezdővel lépett pályára a Xeneize: Andrada, Jara, Goltz, Magallán, Mas, Perez, Barrios, Gago (Nández 68'), Pavón, Zárate (Tévez 56') és Benedetto (E. Cardona 63').

A meccs összefoglalója:

libertadores_libertad_boca_2_4.jpg

boca_asuncio.jpg

A Boca 6-2 összesítéssel jutott a kupa negyeddöntőjébe, ahol a brazil Cruzeiro lesz az ellenfele.

GANÓOOOOOOOOOOO, BOCAAAAAAAAAAAAA!

Szólj hozzá!