Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Mauro Zarate góllal debütált a Libertadores kupában!

2018.08.09. 11:37 :: carlitos

Nicolas Lodeiro után újra van egy remek játékosunk a 10-es pozícióban! Többeknek kétségük volt a formáját illetően, de most erre alaposan rácáfolt a volt Laziós játékos.

Mauro a 42. percben szerezte a gólját egy remek cselsorozat után. Ezt megelőzően a 7. percben Ábila egy lecsorgó labdát zúdított Munoz kapujába, Goltz próbálkozása után.

A kapunkat a legfrissebb igazolásunk Esteban Andrada védte. Ő a Lanústól érkezett, Augustin Rossi kapus mellé. A 193 cm-re nőtt 27 éves Esteban elérte a célját, amelyet gyermekként kívánt magának mikor a La Horqueta kis falujában focizott a többi gyerekkel, Ma este bemutatkozott a Libertad ellen a Copa Libertadores kiesési szakaszában. A vágy és a sok erőfeszítés gyakran a elérhető valóságot eredményez! (az életében nagyon sok nehéz pillanat volt...)

estebanandrada.jpg

Carlito(s) Tévez a kispadon foglalt helyett, a legvégén kapott 4 percet. Sok helyzetet dolgoztunk ki, több góllal nyerhettünk volna, de 2:0 lett a vége. Visszavágó napján!

 ¡El 11 inicial de !

1.Andrada
29.Jara
2.Goltz
6.Magallán
3.Mas
8.P.Pérez
16.Barrios
7.Pavón
19.Zárate
10.Cardona
17.Ábila.

boca-libertadores-squad.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása