Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Sima vereség az Estudiantestől (2-0)

2018.08.22. 10:15 :: carlitos

Minden sorozat sajnos véget ér valamikor. Hétfő délután a második fordulóban vereséget szenvedett a Boca az Estudiantestől, 2-0! A dzsenovaiak utoljára bajnokit 2018 áprilisában vesztettek el az Independiente otthonában.

Guillermo Barros Schelotto csapata Quilmesben lépett pályára (a főváros egyik kerülete) ugyanis itt játssza jelenleg a bajnokijait az Estudiantes a stadionjának modernizációja miatt..

A fáradság jelei megmutatkoztak, hosszú volt ez a félhét Barcelonában, ahol a tekintélyes Joan Gamper Kupán vett részt az arany kék alakulat. Ezt alátámasztja az a tény is, hogy védőnk Carlos Izquierdoz a mérkőzés elején, combizomhúzódást szenvedett Paolo Goltz váltotta a 6. percben.

Az "Estu" uralta a meccset, többet birtokolták a labdát, csak az volt a kérdés hogy mikor találnak be a kapunkba. 58 percig bírtuk, ekkor egy szöglet után 2 játékos fejjel mattolta a védelmünket. Fabián Noguera lett a gólszerzője a hazaiaknak aki a félidőben állt be.

Megtettünk "mindent" az egyenlítésért, sokkal veszélyesebben játszottunk, Sebastian Villa kísérlete nem tudta meglepni Andujart.


A mérkőzés vége előtt negyedórával az ellenfél lezárta a meccset. A 18 éves Matías Pellegrini góllal (és nem kis szerencsével) fejezett be egy támadást. A tizenéves vérbeli sprintert egyik védőnk sem tudta megállítani, lövésébe Andrada kapus ujja is beleért, de csak lelassítani tudta a labdát amely becsorgott a jobb alsóba.

Carlos Tévez a kispadon "pihent", nem tudni miért nem állhatott be, a Rosario Central, meg egyedül vezeti 2 forduló után 100%-osan a bajnokságot!

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása