Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Döntetlen a Boca Argentinos bajnokin!

2019.12.05. 12:13 :: carlitos

A Bombonérában fogadtuk az Argentinost!

 

Az első félidőben Ramón Ábila és az uruguayi Santiago "tank" Silva (korábbi csatárunk) voltak a gólok szerzői, amivel ki is alakult a végeredmény!

boca_argentinos_1_1.png

A játék képe inkább harcos volt, erről az argentinos játékosai tehettek mert úgy jöttek ki, hogy megmutatják a bocának miért is vannak a tabella legelején!

Mindkét csapatban játszott a MacAllister testvér, nálunk Alexis (20 éves), náluk Francis (24 éves). A 29. percben Alexis Mac Alister futott el a bal oldalon, majd a beívelését Chaves kapusnak sikerült odapaskolnia "Wanchope" felé, aki a hosszún érkezett és könyörtelenül kihasználta!

abila.jpg

Nyolc perc elteltével egy nagyon szép akció után Batallini-tól Silva felé ment a labda és a veterán uruquayi "Tank" a kirepülő Andrada kapus fölött átemelte, így csapta be és lett 1:1.

boca_argentinos_1_1_1.png

Ezután próbáltunk cserékkel változtatni és megnyerni a meccset de sajnos nem sikerült. Villa, Hurtado és Zaráte érkezett!

Nicolás Burdisso, a Boca Juniors sportigazgatója elmondta, hogy Rodrigo Caetanoval beszélt, aki ugyanazokat a feladatokat látja el az Inter de Porto Alegre-nál, a perui támadó Paolo Guerrero aláírásáért.

„A múlt héten beszéltem az Inter sportigazgatójával, olyan játékos a perui 9-es, akit ismerek és ez önmagáért beszél. Paolo azért merült fel, mert viszonylag alacsony kilépési záradékkal rendelkezik, tudjuk a korát, de azt is tudjuk, hogy mit generálna nekünk!”- mondta Burdisso a La Nación de Argentina újságnak.

A 35 éves Guerrero-t a Boca Juniors három elnökjelöltje is megcélozta, még Juan Román Riquelme, az alelnökjelölt is dicsérte a bicolor kapitányt.

Nagyon kényes pillanat a Boca Juniors rajongók számára, közeledik az elnökválasztás és a jelöltek bemutatják programjukat. Gabriel Omar Batistuta összeállt Josè Beraldival, ha utóbbi diadalmaskodik akkor a felső vezetés ajtaja kinyílik előtte is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr7815339332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása