Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella: Torneo Inicial

A Defensát csaptuk meg idegenben!

2019.02.25. 10:38 :: carlitos

20. forduló a bajnokság és a második Defensa otthonába látogattunk. Pokoli hangulat fogadott bennünket, kemény hazai belépőkkel és nagy rohamokkal.  Sokszor a szerencse (pl. a 40. percben) vagy kapusunk Andrada mentette meg a kapunkat. A középpályán nem tudtuk sem megtartani, sem megállítani a zöld gatyásokat. Az első félidőben momentumunk sem volt. A második félőben aztán jött Carlito TÉVEZZZ és a 16-oson kívülről egy pattogó lökettek megkínálta a hazaiak kapusát, aki olyan szerencsétlenül nyúlt hozzá, hogy becsurgott a kapujába! 0:1

Aztán kellett vagy 10 perc a hazaiaknak, hogy magukhoz térjenek és utána ott folytatódott minden amit láthattunk az első félidőben!

Volt még egy Tévez megindulás, köténnyel majd ebből egy sistergős bomba, de sajnos éppen hogy a kapufa mellett zúgott el.

A végét kiszenvedtük!

Szólj hozzá!

Megvan az első veresége az Alfaro-érának!

2019.02.21. 14:47 :: carlitos

Bombonérában szenvedtünk vereséget az Atletico Tucumántól! A vendégek kihasználták a védelmi hibáinkat és Gervasio Nunez és David Barbona góljainak köszönhetően nyertek. A szépítő találatunkat a harcos Wanchope Ábila szerezte.

Hogyan legyünk bajnokok, úgy ha ma nyerünk! Egyértelművé tették a szurkolóink a 8. perc után.

Boca Juniors: Esteban Andrada – Julio Buffarini, Lisandro López, Carlos Izquierdoz, Junior Alonso – Nahitan Nández, Iván Marcone – Sebastián Villa (69′, Cristian Pavón), Carlos Tévez [C] (66′, Darío Benedetto), Emanuel Reynoso (46′, Mauro Zárate) – Ramón Ábila

A meccs embere: David Barbona aki táncával borzolta a hazai publikumt! „El Decano”

barbona.jpg

Szólj hozzá!

Átigazolások!

2019.02.05. 13:05 :: carlitos

 

Leonardo Balerdi (CA Boca Juniors -> Borussia Dortmund, 15 millió euró)

Szólj hozzá!

2 nap alatt 2 bajnoki, 2 győzelem!

2019.02.05. 13:05 :: carlitos

Elmaradása volt a Bocának a bajnokságban, ezt pótolnia kellett, így előbb a San Martínt majd a Godoy Cruzt győztük le az új edzővel.

Gólt nem kaptunk, 6 gólt rúgtunk, szóval igen jól sikerültek a meccsek.

A San Martín ellen: Andrade, - Buffarini, Izquierdoz, Alonso, Más - Marcone és Campuzano - Pavon (Villa) Zárate (Tévez), Reynoso (MacAllister) és Ábila. (a góllövők kiemelve)

A Godoy ellen: Andrade - Buffarini, Izquierdoz, Alonso, López - Marcone és Campuzano, Pavon, Tévez (Zárate), Reynoso (Almendra) és Benedetto (Ábila). (a góllövők kiemelve)

A tabellán már a harmadik helyen vagyunk! Következik a Belgrano idegenben.

VAMOS BOCA!

Szólj hozzá!