Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Copa Libertadores 2019, sorsolás és csoport végeredmény!

2019.05.15. 12:52 :: carlitos

A Copa Libertadores "knockout" sorsolása hétfőn este Paraguay-ban zajlott. A River Plate mint a korábbi kupagyőztes előtt egy kemény mérkőzésen áll a brazil Cruzeiro ellen, míg a Boca Juniorsnak újra a szintén brazil Paranaensevel kell meccselnie a 16 között!

Az argentinok és a brazilok párharca külön pikáns összecsapásnak számít, lesz izgalom bőven!

A tavalyi másik döntős, a River riválisa, a Boca Juniors, ugyanazon csapat ellen néz szembe, aki ellen zárta a csoportot. (Athletico Paranaense) A Boca nyerte a G-csoportot, azzal hogy utolsó meccsen legyőzte Carlos Tévez góljával a ráadás perceiben a Paranaense-t, most újra meg kell mérkőzniük egymással.

copalibertadoresggruppo.png

  

paranaense_bocajuniors_copalibertadores_knockout.jpg

Íme a többi párosítás!

libertadores2019.jpg

Daniel Angelici  a klub elnöke Asunciónban tartózkodott a Copa Libertadores sorsoláson - privát repülőgéppel tért vissza Nicolás Burdisso menedzserrel - és beszélt egy rögtönzőtt sajtótájékoztatón a közelgő transzferről és Carlos Tevez visszavonulásáról is az évvégén. Ezenkívül megdöbbentette, hogy a José Amalfitani stadionban a Vélez szurkolói a himnusz közben sértésekkel bántották korábbi játékosukat Mauro Zárate-t.

A csapat lehetséges erősítése között található Éver Banega aki most a Sevilla játékosa: "Éver neve mindig felmerül, hiszen jól ismerjük és a klub játékosa volt mielőtt elindult az európai futballkarrierje. A klub tudja és  megteremti azokat a feltételeket amelyekkel visszatérhet a Boca-ba!"

Szólj hozzá!

Boca lett az argentin szuperkupa bajnoka!

2019.05.03. 16:09 :: carlitos

 Tizenegyesekkel 6-5 nyert a BOCA Mendozában a Rosario Central ellen.

boca_rosario_2019_supercup.png

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása