Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

VÉGE! Daniele de Rossi nyugdíjazza magát!

2020.01.07. 11:49 :: carlitos

De Rossi visszavonul, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy befejezi a profi labdarúgást.

 

„Haza kell térnem. Nem súlyos sérülésről, vagy bármilyen komolyabb problémáról van szó. Egyszerűen úgy érzem, vissza kell térnem a családomhoz. Hiányzik a lányom, és ő is hiányol engem. Én hoztam meg ezt a döntést, amely végleges” – kezdte sajtótájékoztatóját a 36 éves 117-szeres olasz válogatott középpályás.

„Mindenki megpróbált meggyőzni a maradásról, de meghoztam a döntést, és semmi különleges nincs ebben. A szívem egy részét itt hagyom, senki sem foghatja fel, milyen érzés a Bombonerában játszani, és bemenni a Boca öltözőjébe. Különleges élmény volt.”

„Úgy fogadtatok, mint egy testvért, ezt sosem feledem. Továbbra is nézem majd a Boca meccseit, és biztos vagyok benne, hogy visszatérek még a lelátóra. A klubbal együtt a játékoskarrieremet is magam mögött hagyom. Az viszont biztos, hogy a futballban dolgozom majd a továbbiakban is.”

Vereséggel búcsúzott, mivel a mumus Rosario Central 1:0-ra legyőzte a Bocát december 8-án! De Rossi a 71. percben lett lecserélve.

 

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása