Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Boca nyúúúz!

2020.03.26. 10:44 :: carlitos

A rapper és a feestyler Trueno mindig a hírek középpontjába áll, amikor új számot mutat be, és soha nem hagyja el a Boca-t, ezt minden dalszövegében tudatja. Annyira, hogy ma kiadta az Azul y Oro vadonatúj dalát, melyben büszke szomszédságára, a La Boca-ra, valamint a Xeneize iránti szenvedélyére.


Tevez csatlakozik Riquelme-hez és Maradonához a Boca bálványok panteonjában!

Az ex-Manchester United& City csillag kihasználta a két bálvány jelenlétét, megszerezte a győztes gólt amivel  Superliga "koronához" juttatta a Boca-t.

Közben a meccs alatt Juan Roman Riquelme arckifejezését nehéz volt olvasni. A Boca Juniors legenda köves tekintettel konstatálta a bajnoki címet jelentő találatot, ezzel megpróbált bennünket megtéveszteni.

Diego Maradona, a Gimnasia edzője soha nem volt képes elrejteni érzelmeit, lehet, hogy sok szempontból pólusos ellentétjei egymásnak, ám mindkettő érdemes helyet foglal el a klub csodálatos hírneves csarnokában!

Szombattól kezdve azonban Romannak és Maradonának helyet kell teremtenie egy új bálvány számára, ez pedig Carlos TEVEZ.

Szólj hozzá!

Fieszta a Bombonérában!

2020.03.09. 08:29 :: carlitos

Tévez góljával győztük le a Gimnasia LaPlatát, akinek kispadján a legenda Maradona ült!

A forduló előtt 1 ponttal ment a River, akik a Tucumán vendégeként szintén izgalmas meccsen 1 döntetlent (1:1) tudtak csak elérni, a boca viszont hazai pályán Carlitos bombagóljával története 34. bajnoki címét szerezte meg!

A bajnoki címet eldöntő gól a 72. percben született, Ábila wanchope remek becsúszós passza után, kapásból!

Érdekes nézni a lelátón a szintén boca legenda Riquelme tekintetét!, nem ünnepelte a gólt, hanem méltóságteljesen kivárta a mérkőzés végét!:-)

Ecuadorból, Marokkóból is sokan gratuláltak a bocának, sok követőjük van onnan is és szinte a világ minden pontjáról is!!!

Goooolazo de Tevez ... Un gol que vale un título ... Gracias Carlitos grite el gol como si yo lo hubiese metido:-)

Boca történelme lettél Carlitos!!!

 

Vamos Boca!

 

 

 

Szólj hozzá!

Gallardo üzent nekünk!

2020.03.02. 09:32 :: carlitos

A milliomos csapat edzője optimistán nyilatkozott a Defensa elleni döntetlen után: "Amikor a Bocával döntőben kellett játszanunk, nyertünk."

Elszalasztották a lehetőséget, saját pályájukon játszottak döntetlent és így mivel a Boca vendégként győzőtt az utolsó fordulóra maradt a bajnoki cím sorsa.

A River edzője kihasználta a sajtótájékoztatót és üzenetet hagyott az örök riválisnak. "Nem a Boca-val játszunk, hanem Atlético-val (Tucumán) játszik. Nem kell felkészülnünk Boca ellen, amikor a Boca ellen a döntőben kellett játszanunk, felkészültünk rá és megnyertünk, most nem ez a helyzet" - mondta.

"Vezetünk (1 ponttal) a Boca előtt, vannak olyan pillanatok, amikor nem játszunk jól, de kívülről semmi nem változtat meg bennünket. Szombaton meglátjuk, mi történik" - fejezte be Gallardo.
A Boca Juniors négy gól rúgott a második félidőben vendégként a Colon ellen! Ez volt az ötödik bajnoki győzelemük zsinórban Super League-ben.

A 56. percben Guillermo Fernandez szerzett vezetést, majd Eduardo Salvio növelte azt Sebastian Villa hathatós közreműködésével.

Carlos Tevez szerezte a harmadikat, aztán 5 perc elteltével Ramon Abila látványos mozdulatával állította be a végeredményt!
Utolsó fordulóban otthon a Gimnasia LaPlata ellen játszunk.
Vamos Boca!

.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása