Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Szépségtapasz a kupagyőzelem!

2021.01.18. 11:47 :: carlitos

A Boca Juniors 5-3-ra - tizenegyes rúgásokkal - megnyerte a Diego Armando Maradona Kupát, miután a Banfield a 96'(!!!)  1-1-re mentette a mérkőzést. A bajnokság, - amelyet az argentin legenda tiszteletére neveztek el - októberben indult, amikor a futball visszatért, a hét hónapos szünet után az új koronavírus-járvány miatt.

A volt profi labdarúgókból álló rockegyüttes élőben játszott a pályán, mielőtt elindult elkezdődött volna a döntő, a stadiont tűzijáték és fényjáték világította meg, amely képeket és idézeteket tartalmazott a karizmatikus volt Boca Juniors csatára előtt.

A San Juani del Bicentenario stadionban az 45 perc még null nullra de a 64"-ben Edwin Carmona látványos góljával megszerezte a vezetést a Boca!

Már mindenki a lefújás pillanatát várta, de ekkor következett a csattanó (!), Luciano Lollo a rendes játékidő után egyenlíteni tudott a Banfield számára, alig néhány pillanattal azután, hogy kiállították Emmanuel Mas-t.

Boca a 11-esekben nem hibázott (Carlos Tévez kezdte), míg Jorge Rodriguez, aki harmadik embere volt a Banfieldnek, kihagyta!

A Boca kupagyőzelme a Santos elleni csalódást okozó hétközi vereség után született, amikor az elődöntőben kikaptak a Bajnokok Ligája dél-amerikai megfelelőjétől, a Copa Libertadores kupában!

VAMOS BoCA

boca_copa_maradona_2021.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://boca.blog.hu/api/trackback/id/tr5516394106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása