Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella: Torneo Inicial

Az utolsó helyezett San Lorenzót döftük le!

2019.03.11. 12:45 :: carlitos

4 fordulóval a vége előtt az utolsó San Lorenzót a pápa csapatát fogadtuk hazai pályán. Egyértelmű volt a feladat, győznünk kell a derbin és így az első háromban végezhetünk! (várhatóan a Racing és a Defensa fog a bajnoki címért küzdeni)

Nos a Libertadores kupa főpróba jól sikerült - a kolumbiai Tolima lesz otthon az ellenfelünk - 3:0-ra győztünk!

Boca Juniors - San Lorenzo de Almagro 3:0 (1:0)

Gol - Mauro Zárate (4′), Nahitan Nández (65'), Sebastián Villa (84′)

Boca Juniors: Esteban Andrada – Julio Buffarini, Carlos Izquierdoz [C], Junior Alonso, Emmanuel Más – Nahitan Nández (85′, Jorman Campuzano), Iván Marcone – Sebastián Villa, Mauro Zárate (78′, Carlos Tévez), Emanuel Reynoso – Ramón Ábila (82′, Darío Benedetto)

Xeneizes biztosan tartotta a markában a győzelmet, csak a számszerűsége volt a kérdéses.

A vendégek kapusa a 70 percben piros lapot kaput - Ramón Ábila provokációjának felültetve, elgáncsolta 'Wanchope'-ot!.

A vendégek kétségbeesett támadtak, de Andrada hősiesen megállította Héctor Fertolit a büntetőterület oldalán, majd a Boca ellentámadásba lendült és Sebastian Villa góljával padlóra küldtük végleg a látogatókat!

Darío Benedettot és Carlos Tévezt a vége felé küldte be Alfaro mester, pihentetve az erejüket a Libertadores második fordulójára. (március 12)

Ne felejtsük megemlíteni a középpályásunk REYNOSO teljesítményét sem, 2 gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

Az utolsó gól a San Lorenzo teljes megalázása és az idei kudarcos szezonjuk valóságát tükrözte.

 

Mauro Zárate gólja mesteri volt!

Nándezé akrobatikus!

Villa (Vizsa) gólja kegyetlen pontos!

Szólj hozzá!

Egy bajnoki után bemutatkoztunk a Libertadores kupában!

2019.03.06. 14:57 :: carlitos

Valami azt sugallja, hogy a Boca Juniors "felébredt" az argentin bajnokságban. Péntek este, az Estádio de 15 Abril-on játszott és a xeneize fontos győzelmet aratott az Unión Santa Fé ellen! Most sajnálhatjuk az otthon elbukott Tucumán elleni zakót! 

Az Unión a 19 percben megszerezte a vezetés, Fragapane büntetőjével.A Boca fordulat csak a második félidőben érkezett előszőr Ábilá, majd 10 percben belül a veterán Carlos Tévez góljaival. A kegyelemdöfést Almandra adta meg a meccs hosszabbításában.

A bolíviai Jorge Wilstermann volt a Boca Juniors ellenfele a G csoportban az idei Copa Libertadores nyitó napján.

Wilstermann a mérkőzést Cochabamba otthonában, 2600 méteres magasságban rendezi, meglepve ezzel ellenfeleit. Csapatukban tudják a volt Bocás Cristian Chavezt.
Majdnem meglepetéssel végződött ez a kis kiruccanás, a 68. percben Esteban Andrade óriási reflexel védte ki a szinte 100%-os hazai kísérleteket.(Meleán és Capriles voltak az elkövetői)
A nézőtéren parádés hangulat volt, láthattunk egy-két hazai szurkolónál River Plate mezt lobogtatni, hirigelve ezzel a Bocásokat.

Szólj hozzá!

A Defensát csaptuk meg idegenben!

2019.02.25. 10:38 :: carlitos

20. forduló a bajnokság és a második Defensa otthonába látogattunk. Pokoli hangulat fogadott bennünket, kemény hazai belépőkkel és nagy rohamokkal.  Sokszor a szerencse (pl. a 40. percben) vagy kapusunk Andrada mentette meg a kapunkat. A középpályán nem tudtuk sem megtartani, sem megállítani a zöld gatyásokat. Az első félidőben momentumunk sem volt. A második félőben aztán jött Carlito TÉVEZZZ és a 16-oson kívülről egy pattogó lökettek megkínálta a hazaiak kapusát, aki olyan szerencsétlenül nyúlt hozzá, hogy becsurgott a kapujába! 0:1

Aztán kellett vagy 10 perc a hazaiaknak, hogy magukhoz térjenek és utána ott folytatódott minden amit láthattunk az első félidőben!

Volt még egy Tévez megindulás, köténnyel majd ebből egy sistergős bomba, de sajnos éppen hogy a kapufa mellett zúgott el.

A végét kiszenvedtük!

Szólj hozzá!

Megvan az első veresége az Alfaro-érának!

2019.02.21. 14:47 :: carlitos

Bombonérában szenvedtünk vereséget az Atletico Tucumántól! A vendégek kihasználták a védelmi hibáinkat és Gervasio Nunez és David Barbona góljainak köszönhetően nyertek. A szépítő találatunkat a harcos Wanchope Ábila szerezte.

Hogyan legyünk bajnokok, úgy ha ma nyerünk! Egyértelművé tették a szurkolóink a 8. perc után.

Boca Juniors: Esteban Andrada – Julio Buffarini, Lisandro López, Carlos Izquierdoz, Junior Alonso – Nahitan Nández, Iván Marcone – Sebastián Villa (69′, Cristian Pavón), Carlos Tévez [C] (66′, Darío Benedetto), Emanuel Reynoso (46′, Mauro Zárate) – Ramón Ábila

A meccs embere: David Barbona aki táncával borzolta a hazai publikumt! „El Decano”

barbona.jpg

Szólj hozzá!

Átigazolások!

2019.02.05. 13:05 :: carlitos

 

Leonardo Balerdi (CA Boca Juniors -> Borussia Dortmund, 15 millió euró)

Szólj hozzá!