Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella: Torneo Inicial

Boca nyúúúz!

2020.03.26. 10:44 :: carlitos

A rapper és a feestyler Trueno mindig a hírek középpontjába áll, amikor új számot mutat be, és soha nem hagyja el a Boca-t, ezt minden dalszövegében tudatja. Annyira, hogy ma kiadta az Azul y Oro vadonatúj dalát, melyben büszke szomszédságára, a La Boca-ra, valamint a Xeneize iránti szenvedélyére.


Tevez csatlakozik Riquelme-hez és Maradonához a Boca bálványok panteonjában!

Az ex-Manchester United& City csillag kihasználta a két bálvány jelenlétét, megszerezte a győztes gólt amivel  Superliga "koronához" juttatta a Boca-t.

Közben a meccs alatt Juan Roman Riquelme arckifejezését nehéz volt olvasni. A Boca Juniors legenda köves tekintettel konstatálta a bajnoki címet jelentő találatot, ezzel megpróbált bennünket megtéveszteni.

Diego Maradona, a Gimnasia edzője soha nem volt képes elrejteni érzelmeit, lehet, hogy sok szempontból pólusos ellentétjei egymásnak, ám mindkettő érdemes helyet foglal el a klub csodálatos hírneves csarnokában!

Szombattól kezdve azonban Romannak és Maradonának helyet kell teremtenie egy új bálvány számára, ez pedig Carlos TEVEZ.

Szólj hozzá!

Fieszta a Bombonérában!

2020.03.09. 08:29 :: carlitos

Tévez góljával győztük le a Gimnasia LaPlatát, akinek kispadján a legenda Maradona ült!

A forduló előtt 1 ponttal ment a River, akik a Tucumán vendégeként szintén izgalmas meccsen 1 döntetlent (1:1) tudtak csak elérni, a boca viszont hazai pályán Carlitos bombagóljával története 34. bajnoki címét szerezte meg!

A bajnoki címet eldöntő gól a 72. percben született, Ábila wanchope remek becsúszós passza után, kapásból!

Érdekes nézni a lelátón a szintén boca legenda Riquelme tekintetét!, nem ünnepelte a gólt, hanem méltóságteljesen kivárta a mérkőzés végét!:-)

Ecuadorból, Marokkóból is sokan gratuláltak a bocának, sok követőjük van onnan is és szinte a világ minden pontjáról is!!!

Goooolazo de Tevez ... Un gol que vale un título ... Gracias Carlitos grite el gol como si yo lo hubiese metido:-)

Boca történelme lettél Carlitos!!!

 

Vamos Boca!

 

 

 

Szólj hozzá!

Gallardo üzent nekünk!

2020.03.02. 09:32 :: carlitos

A milliomos csapat edzője optimistán nyilatkozott a Defensa elleni döntetlen után: "Amikor a Bocával döntőben kellett játszanunk, nyertünk."

Elszalasztották a lehetőséget, saját pályájukon játszottak döntetlent és így mivel a Boca vendégként győzőtt az utolsó fordulóra maradt a bajnoki cím sorsa.

A River edzője kihasználta a sajtótájékoztatót és üzenetet hagyott az örök riválisnak. "Nem a Boca-val játszunk, hanem Atlético-val (Tucumán) játszik. Nem kell felkészülnünk Boca ellen, amikor a Boca ellen a döntőben kellett játszanunk, felkészültünk rá és megnyertünk, most nem ez a helyzet" - mondta.

"Vezetünk (1 ponttal) a Boca előtt, vannak olyan pillanatok, amikor nem játszunk jól, de kívülről semmi nem változtat meg bennünket. Szombaton meglátjuk, mi történik" - fejezte be Gallardo.
A Boca Juniors négy gól rúgott a második félidőben vendégként a Colon ellen! Ez volt az ötödik bajnoki győzelemük zsinórban Super League-ben.

A 56. percben Guillermo Fernandez szerzett vezetést, majd Eduardo Salvio növelte azt Sebastian Villa hathatós közreműködésével.

Carlos Tevez szerezte a harmadikat, aztán 5 perc elteltével Ramon Abila látványos mozdulatával állította be a végeredményt!
Utolsó fordulóban otthon a Gimnasia LaPlata ellen játszunk.
Vamos Boca!

.

Szólj hozzá!

Loholunk a River után!

2020.02.24. 15:41 :: carlitos

Tevez és a Boca Juniors negyedik bajnoki győzelme zsinórban!


Carlos Tevez szerezte az első gólt, ami a félidő egyetlen találata volt, vasárnap az argentin szuperliga bajnoki mérkőzésén, ahol 3:0-ra legyőzték a Godoy Cruzt.

Tevez a 19. percben indult meg a kapura, Guillermo Fernandez átadása után és egy 25 méteres bombával sokkolta Rodrigo Rey kapust, akinek semmi esélye nem maradt a védésre. Ez volt a 36 éves játékos negyedik gólja az utóbbi négy Superliga mérkőzésein.

A második félidőben 10 főre csökkentek a vendégek, Marcelo Herrera-nak egyből piros lapot mutatott a bíró, Tevez elleni szabálytalansága miatt!.

A korábbi Manchester United és Juventus játékos egy tökéletesen elhelyezett kereszttel megmutatta játékának minőségét, amelyet Eduardo Salvio váltott gólra.

Salvio aztán beállította a végeredményt, 4 percen belül újra gólt szerzett ,a jobb felső sarokba bombázta a lasztit.

A Boca, három ponttal a River Plate mögött harcban a bajnoki címért, a milliomosok 2:0-ra nyertek az Estudiantes ellen!

VAMOS BOCA

Szólj hozzá!

Boca nyúz!

2020.02.10. 14:51 :: carlitos

A Boca Juniors-t frusztrálta a Superliga szezon és az olimpiai selejtezők közötti menetrendi egybeesés!

A Superliga szezon a tervek szerint folytatódik, annak ellenére, hogy a Boca Juniors "tüntetett"

A Boca vezetése kudarcot vallott annak érdekében, hogy késleltesse a Superliga szezon újraindítását, miután állítást nyert, hogy ütközik a játékosok nemzetközi kötelezettségvállalásaival, hátrányos helyzetbe hozva ezzel a klubbot.

A Superliga következő teljes fordulóját január 24–26-án rendezték, amely előtt egy hathetes szezonközi szünet volt, de a 23 év alatti játékosok részt vettek az olimpiai selejtezőn. Argentína január 18 és január 30 között játszotta a selejtezőit.

Boca-nak csak két játékosa volt a csapatban, akiket a múlt hónapban neveztek meg - Nicolas Capaldo és Alexis Mac Allister. A klub nyilatkozatot adott ki, amely így szólt: „A klub új vezetése úgy véli, hogy a bajnokság tervezett újraindítása sportkárosodást jelent majd a klub számára".

Bajnoki eredmények:

2020 január 27: Boca Juniors - Independiente 0:0

2020 február 3: Talleres Cordoba - Boca Juniors 1:2 (Villa és Tévez)

2020 február 9: Boca Juniors - Atletico Tucumán 2:0 (Soldano és Ábila)

Argentína mind a 4 selejtezőit (U23) megnyerte ez időszak alatt és a Boca játékosai villogtak!

Eredmények:

2020 január 19 Colombia - Argentína 1:2 (McAllister és Gaich)

2020 január 25 Chile - Argentína 0-2 (Capaldo és Pérez)

2020 január 28 Argentína - Ecuador 1:0 (McAllister)

2020 január 31 Venezuela - Argentína 1:4 (Colombo, Zaracho, Álvarez és Bustos)

 

Szólj hozzá!