Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Felkészülési meccsek

2011.07.28. 10:05 :: carlitos

Első helyszín: Barcelona

Espanyol - Boca Juniors 3:1 (0:0)

3 gólt rúgott az Espanyol az dzsenovaiaknak, a gól nélküli első félidő után Darío Cvitanich a Bocának szerezte meg a vezetést egy káprázatos fejesgóllal! Egyébként a játékvezető megnehezítette az argentinok dolgát, két kétes tizenegyes megadásával.

 

A következő meccs Londonban, az Arsenal ellen.

Arsenal - Boca Juniors 2:2 (1:0)

Az első félidőben nagy volt az angolok főlénye, bár a Boca szervezetten futballozott, de semmi különöset nem csinált. Riquelme jól titkolta képességeit, egészen a 2. félidőig, ott aztán 2 gólpaszt kiosztva 3 perc alatt ledolgozta két gólos hátrányát az argentin csapat.

A Boca Juniors góljait, Lucas Viatri és Pablo Mouche szerezte.

Az Emirates kupa 2. mérkőzésén a Paris St-Germain simán kiütötte a Bocát. (3:0) A PSG fölényesen kezdett és már a 8. percben vezetést szerzett, Orión nagyon rosszul jött ki egy beadásra! A Boca a bekapott gól után már jobban játszott, de mielőtt egyenlíthettek volna a PSG csatára, Hoarau a félidő előtt megduplázta a párizsiak előnyét! A Boca játékosát Leandro Graciánt egy ügyetlen esés következtében hordágyon kellett levinni, majd ezt követően lelassult a dzsenovaiak játéka és a 79. percben egy remek szabadrúgás góllal padlóra is küldték őket.

Szólj hozzá!

Irány Európa!

2011.07.26. 15:50 :: carlitos

A "dzsenovaiak" megtartották utolsó edzésüket, mielőtt Európába készülnek fellépni. (tavaly az Audi kupán szerepeltek) Lejátszottak egy könnyű meccset amelyet az első csapat Riquelme és Cvitanich góljaival meg is nyert a tartalékok ellen.

Az alapcsapat összeállítása:

Agustín Orion - Facundo Roncaglia, Rolando Schiavi, Juan Manuel Insaurralde, Clemente Rodríguez - Diego Rivero, Cristian Erbes, Walter Erviti - Juan Román Riquelme - Dario Cvitanich, Lucas Viatri. (Cristian Erbes az influenzás Leandro Somoza helyett játszott)

Lucas Viatri a repülőtéren indulás előtt interjút adott: "Most van itt az időm, amire olyan sokáig vártam. Martín Palermo visszavonulásával megnyílt a lehetőség a számomra, amit igyekszem kihasználni." 
 

2011. július 27-én az Espanyollal játszik a Trophy Ciutat de Barcelona elnevezésű kupáért, aztán pedig irány Anglia.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása