Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Boca knocked out of Copa

2012.08.30. 08:40 :: carlitos

Képtelenek voltunk betalálni az Independiente kapujába, így búcsúztunk a Copa Südamericana sorozatából! A "mumusnak" elég volt, hogy a Bombonérában egy 3:3-as döntetlent játszon. Köszönjük Fariás, hogy időntúl belőtted azon a meccsen a tizenegyest!:-(

Szólj hozzá!

Győzelemmel hangolt a csapat a kupavisszavágó előtt!

2012.08.29. 15:42 :: carlitos

Az Apertura 4. fordulójában 2:1-re győzott a Boca vendégként a Union Santa Fe ellen! A hazaiak 9 emberrel fejezték be a meccset, a bíró spori 7 sárga lapot és 2 piros lapot osztott ki.

Nicolas Blandi volt az aki a sokadig helyzetét gólra váltotta az utolsó percekben. Addig sem játszottak rosszul a dzsenovaiak, nagyon sok gólhelyeztünk volt, annak ellenére, hogy tartalék csapattal álltunk ki.

D'Angelo-Albín, Schiavi, Cellay, Evangelista-Rivero, Erbes, Colazo-Acosta, Paredes, Blandi volt a kezdő11.

Az öreg "tutajos" Schiavi szerezte fejjel az első gólt a mérkőzés 19. percében, aztán ez is lett az első félidő vége + egy piros lap a hazaiaknál, amit Bruna kapott. A hazaiaikat nem hogy letaglózta volna a kapott gól és az emberhátrány, ehelyett a 60. percben egyenlíteni tudtak Correa révén. A slusszpoén ezután jött, Nicolás Blandi egy felső lécre löbbőlt labdát bekotort 2 méterről a kapuba, yesss!:-)

Félszemünkkel figyeltük a kupa ellenfelünket is, nos az Independiente simán kikapott (nem tartalékokkal), az Arsenal Saranditól! (2:0) Ennek azonnali következménye lett, hogy az edzőt eltávolították és kinevezték a mohikánt, azaz Amerigo Gallego-t! Nem is tudom már hanyadjára járunk így, hogy mire megint összekerülünk a nagy vetélytárssal, akkor új edzővel és felvértezett csapattal állnak ki és rendszerint megfricskáznak!:-)

Remélem holnap hajnalban nem lesz igazam?!:-) Vamos Boca!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása