Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Superclasssssssssicoooooooo...

2012.09.20. 21:52 :: tomi2121

Szeptember 16.-án újabb Superclassssiccccco-t rendeztek a La Bomboneraban. Az elmúlt két találkozó drámai fordulatokat hozott, küzdelmes és parádés mérkőzést, a Boca szurkolói számára inkább a csalódottság ami megmaradhatott, hiszen egy 5-4-es vereség (amit vaszínűleg  20 évig emlegetnek majd) és a 3-3-as döntetlen sem az az eredmény amit Falcioni szívesen szemlélt az eredményjelzőn. A bajnokság 7. fordulójának slágermérkőzésével kapcsolatban nem a 0-0-ás legurigázás volt az elvárás.....

A Boca Ustari, Caruzzo, Schiavi, Rodriguez (Colazo '79), Albín (uru), Somoza, Rivero, Erviti, Sánchez Mino, Silva (Acosta '88), Viatri összeállításban léptek pályára, Colazo-n és Acosta-n kívül, D'Angelo, Cellay, Chávez, Gaona Lugo (par) és Erbes a kispadról várta a bevetést.

Az Independiente Navarro, Tula (Cáceres '53 par), Morel (par) Galeano, Velázquez, Battión (Vidal '69), Fredes, Ferreyra, Rosales (Vargas '57 col), Leguizamón, Farias kezdőcsapattal lépett pályára. Cáceres, Vargas, Vidal, Godoy, Rodríguez, Villalba és Villafánez kapott helyet Gallego csapatában.

A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, a 23. percben Ferreyra látványos és hatásos cselsorozat után (Albín-t és Schiavi-t is megszivatva) középre adta a labdát, majd Caruzzo öngóljával megszerezték a vezetést, a vendégek kapitánya nyugalomra intette fiait, de nem sikerült huzamosabb ideig tartaniuk az eredményt. A 27. percben Sánchez Mino beívelését S. Silva bólintotta tanári módon a kapuba, 5 perc alatt egyenlített a Boca! A félidőben több gól nem esett, a csapatok 1-1-el vonulhattak az öltözőbe.

A térfélcsere után folytatódott a küzdelem, a 8. percben egy a középpályán eladott labdára Sánchez Mino lecsapott (óriási vendég hiba!!), végigrobogott a vendégek térfelén, majd ballal bizonyította miért is jelölték a válogatottsági szerepkörre 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A további gólok és a dráma ezúttal elmarad, de a fordulat, az izgalom és a küzdelem - no meg a fantasztikus hangulat nem hiányzott a Boca otthonából, továbbra is vezetjük a bajnokságot!!!!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása