Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa, csoportállás

2012.02.22. 11:44 :: carlitos

A 4-es csoportban vagyunk, ahol ma hajnalban a pótselejtezős Arsenal de Sarandi kifektette az "újonc" venezuelai Zamorát! A vereségüket a brazil Fluminensetől szenvedték el, egy korai Fred góllal.

Group Stage 2012 - Group 4
CLUBPWDLGDPTS
Arsenal de S210123
Fluminense110013
Boca 101001
Zamora2011-31

A dzsenovaiak az utóbbi 2 meccsükön gólt sem tudtak rúgni, így ez már aggodalomra adhat okot. A sajtóben megjelentek olyan hírek is, hogy a csapat vezéregyénisége és Falcioni edző között volt néhány dolog, ami tisztázásra szorult.

Most kicsit sűrű lesz a programunk, hiszen bajnoki, majd argentin kupa, aztán egy újabb bajnoki, majd jön a Flum a COL-ban.

Aztán azt is lehet olvasni, hogy kedvenc irányítónk (Roman) azt nyilatkozta a minap, hogy "Ha a Villarreal kéri, azonnal repülőre ül, és segít kiharcolni a bennmaradást", ez meg miii?

Amúgy már rendesen cikkeznek Falcioni tettéről, vagyis, hogy már 32 tétmeccsen veretlen a csapat az irányítása alatt! Egyébként egyértelmű, hogy a csapat vele a védekezésben erősödött meg, nagyon kevés gólt kapunk, és általában 1 gólt "mindig" rúgunk, amivel győzni is tudunk.

"Boca szilárd," mondta a klub friss igazolása Santiago Silva, aki nemrég csatlakozott az olasz Fiorentinától. "Tetszik, ahogy a csapat játszik. Nem lehet megkérdőjelezni azt, hogy egy csapat 30 tétmeccsen (nyilatkozatakor) veretlen."

 

Falcioni 2009-ben még a zöldekkel (Banfield) megnyerte az őszi bajnokságot, és amikor váltotta Claudio Borghit, akkor talán senki sem sejtette, hogy ez a nyilatkozata, miszerint "csúcsra juttatná a Bocát", igenis elhihető és láss csodát bajnokok lettünk és a 2012-es  Libertadores kupa esélyesei. Nem tudni, hogy a jövő hova vezet, de addig is gyönyörködjünk a Boca cheerleaders tagjaiban!:-)

3 komment

süti beállítások módosítása