Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Vége a szezonnak, döntetlen a Godoy ellen!

2013.06.24. 12:19 :: carlitos

A 2013-as Torneo Final utolsó fordulójában a Godoy Cruz ellen léptünk pályára idegenben.

Az ellenfél kispadján Martin Palermo korábbi játékosunk ül és nem is szerepelnek rosszul a Mendózaiak az irányítása alatt.

Mi szerettük volna elkerülni a szégyenteljesen sikerült szezonban az utolsó helyet, míg a hazaiak amennyiben legyőznek, akkor a tabella 5. helyére is felérhetnek.

Jól kezdtünk, Lucas Viatri révén vezetést is szereztünk a 31. percben! Blandi beívelét, Riquelme fejelte (!) kapura, amit hatalmas védéssel kiütött Ibánez, de pontosan Viatri lába elé!:-)

A félidőt így sem sikerült "kihúznunk", mivel a ráadás 3. percében 11-est kaptak a hazaiak, Chiqui Pérez kezezett, a jogos tizit, Castellani higgadtan értékesítette!

Ez maradt a vége, illetve most sem tudtuk befejezni teljes létszámmal, a legvégén a csereként beállt Paredest állították ki. A hazaiak a 6-7 helyen fejezték be a szezont a Racing-el holtversenyben, mi pedig a 19. helyen!

Beszéljünk még az Argentinos hőstettéről is, akik idegenben legyőzték a már bajnok NOB-ot, így sikerült bent maradniuk az első osztályban! Íme a pontszámítás és az Indep után a további két kieső:

Torneo_Final_Descenso.JPG

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása