Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Cata Diaz üzenete: Hinnünk kell magunkban!

2013.09.04. 09:58 :: carlitos

Kezdjük a 4 fordulóban megrendezett Estudiantes - Boca Juniors (2:0) összecsapással.

Fernando Gago még mindig a kispadon volt, a megszokott kezdő 11-el szerepelt a Boca.

Az első valamire való helyzet a hazaiaknál adódott, egy több passzos támadás során egy visszagurított labdát Luna lőtt a kapu mellé 17-ről. A 32 percben aztán "Burrito" Martínez hagyott ki egy 100%-os helyzetet, 11 méterről lőtt a kivetődő kapusba, ahonnan a labda tovább vánszorgott de az estében visszafutó védő testéről kipattant a gólvonal előtt. Pár perccel később Pablo Ledesma lőtt kapura, nagyot védett elvetődve a hazaiak kapusa Rulli. Aztán Riquelme következett egy újabb távoli lövéssel, ezekben a percekben sokkal jobbak voltunk az egyetemistáknál. A félidő 0:0. A második félidő 55. percében megszerezték a hazaiak a vezetést, egy oldalról középre ívelt labdát a 16-oson belülről előre fejelt ki Burdisso, ezt pedig kapásből Carrillo bezúzta.A 70. percben Emiliano Insua ívelt be egy labdát a szélről, Blandi kapásből 5 méterről belevágta a kapusba, onnan kipattant és Martínez 7 méterről a kihagyhatatlant is kihagyta, fölé vágta! A bocások ezt már nem bírták elviselni...A 90.percben elesett egy hazai a 16-oson belül, Cata Diaz nagy megdöbbenésére kapott egy sárgát + egy 11-essel sújtották a Bocát. Carrillo belőtte.

Budisso egy újabb sárgával kiállítatta magát, Riquelme pedig megsérült így nélküli kell játszani a következő fordulóban.

Boca Juniors - Vélez Sarsfield 2:1

Otthon csakis a győzelem volt elfogadható, a kezdő 11-ben is voltak változások, Burdissot Ribair Rodriguez pótolta a középpályáról, Riquelmét pedig Gago, aki először lépett pályára tétmeccsen a visszatérése után. A fiatal Acosta került be még a középpálya szélére. A középkezdés után rögtön gólt szereztünk, Gago ívelt be egy szabadrúgást és Ribair megcsúztatta, szerintem még ő maga sem tudja hogy hogy sikerült ilyen jól, de behullott a fejese a kapuba! 1:0. Sajnos néhány perc után ügyetlenkedett a Boca védelme, a labda Rescaldinihez került, aki megtolta és kilőtte a hosszút 1:1. A 38. percben aztán már újra vezettünk, a középpályán szereztünk egy labdát, kitoltuk Sánchez Minonak, aki beadta, Burrito rosszul vette át 6 méterről, de szerencsésen Blandihoz pattant, aki félfordulás után bevágta 2:1. A második félidőben kaptunk egy kiállítást is, Burrito achillesét rúgta meg Cerro, mivel már volt volt egy sárgája, ezért idő előtt el kellett hagynia a pályát! A második félidőben Gigliotti is beállt, volt is 2 nagy helyzete, de nem sikerült gólt szereznie belőle. A legvége azért "meleg" volt, a Vélez megpróbált kiegyenlíteni, volt 1-2 biztató gólszerzési lehetősége. Egyébként a meccset a Boca irányította, látszott, hogy a Vélez 1 pontért jött, szinte semmit sem kockáztatott, átadta a területet, megszállta a saját térfelét. Gago kiemelkedően játszott, jól pótolta Romant, ha kellett szervezett, szerelt és minden pontrúgást ő végzett el.

VAMOS BOCA

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása