Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Sérülések, rossz forma, rossz játékosok ...

2013.12.03. 14:53 :: carlitos

Bianchi szerződése a jövő év közepéig tart, Daniel Angelici a klub elnöke szóban jelezte, hogy "ha nem nyersz nehéz lesz kitöltened ezt az időt", de hát a mester megtudta indokolni miért is szerepel ilyen gyengén a Boca.

Kezdjük azzal, hogy sikerült a klubnak megszabadulnia a "rossz játékosoktól", azaz a sztrájkoló Lautaro Acostától és Santiago Tank Silvától (mindketten Lanús). Aztán Leandro Somoza ( szintén Lanús) is távozott a középpályáról és Nicolas Colazonak (All Boys) is mennie kellett. Cristian Chávez is a Lanúshoz került, ezzel nem kicsit erősödött a gránatvörös alakulat.

Most már lehet arról is pletykát hallani, hogy Nicolas Blandi és Sánchez Mino is távozni szeretne a csapattól, mivel elég kevés lehetőséget kapott, főleg Blandi és jogtalanul. Szinten elakarja hagyni a klubot Cristian Erbes is, aki elég hasznosan játszott a középpályánkon. Guillermo Burdisso megér egy külön történetet, az elején még játszott, aztán volt kiállítása, sérülése és szépen kikerült a kezdőből!

A sérüléseket már nehezebb megmagyarázni, ebben élén járt Fernando Gago, akit nem eléggé alapos vizsgálat alá vethettek, mert hogy folyamatosan nem tudott játszani, pedig nagy szüksége lett volna rá a csapatnak.

Bianchi a fizikai tréninget vezetőket is bírálta, a módszereikben, mivel elég sok izomhúzódás volt a csapatnál, európai hasonlattal bírva, mint az angol ligában játszó Arsenal játékosainál szokott lenni. Szót ejtett a játékosok az étkezési szokásairól, az alváshiányról és az otthoni stresszekről. Ezt mind ellenőriztetni kell egy pszichológussal.

Rejtélyes ez az egész, a tény hogy Boca Juniors vs. All Boys 0 - 2 és Lanús vs. Boca Juniors 2 - 2 !

A Museum of Boca Juniors , ahol a történelem megelevenedik , kiadatott egy új enciklopédiát, ami a klub 108 éves történetét foglalja össze, emlékezetes bálványaival és még sosem látott fényképekkel kiegészítve.

museo_de_la_pasion_boquense.jpg

A könyv 200 oldalas, és közel 350 fotót tartalmaz, a www.bocashop.com.ar internetes címen, bárhol a világon megrendelhető, 360 argentin peso az ára.

Ugyanennek a könyvnek lesz digitális változata is, amelyben exkluzív videók lehet látni a csapatról , a legjobb dalokat lehet meghallgatni, és természetesen a számunkra legszebb stadion, a Bombonérát nézhetjük meg új látvány dimenzióban. (az ára 13,99 $ )

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása