Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Burdissora térdműtét vár

2014.08.19. 16:22 :: carlitos

Burdisso_tréning.jpg

A Boca Juniors védője, Guillermo Burdisso jobb térdében porcleválás van, ezt az információt hivatalosan is megerősítette, a klub orvosi személyzete.

A következő napokban fog sor kerülni a védő térdműtétjére. Utána rehabilitáción fog részt venni, ennek az ideje egyenlőre megjósolhatatlan.

Burdisso sérülése most nem akkora veszteség, mivel ebben a szezonban 4-5 belső védőnk is lett és Carlos Bianchinál amúgy is kegyvesztett lett. (az elmúlt évben kölcsönben a török Galatasaraynál szerepelt)

Boca szeretne megszabadulni tőle, néhány nappal ezelőtt az olasz Chievo Verona célkeresztjében volt, csak hát a súlyos sérülése erősen nehezíti a távozását.
 

Szólj hozzá!

Legyőztük a Belgranót a hosszabbításban!

2014.08.18. 15:02 :: carlitos

Federico Carrizo beívelését GIGLIOTTI fejelte a kapuba a 93.percben!!!

BELGRANO - BOCA JUNIORS 0-1

 

BOCA: Agustín Orion – Hernán Grana, Daniel Díaz, Juan Forlín, Nahuel Zárate – Cristian Erbes (80′ José Fuenzalida), Fernando Gago (45′ Gonzalo Castellani), Federico Bravo, Federico Carrizo – Juan Manuel Martínez (68′ Jonathan Calleri), Emmanuel Gigliotti.

Statisztika:

Labdabirtoklás: 45% - 55%
Kapuralövések:  11 (2) - 8 (3)
Szabálytalanságok: 21-13
Szöglet: 3 - 5

A gólunk előtt Orion védte Cesar Mansanelliego közeli lövését!

Az első félidőben hős lehetett volna a hazaiak hondurasi támadója, Jerry Bengtson. A 13 percben egyedül találta magát szemben a boca kapusával,  de végül elesett. A házigazdák büntetőrúgást követeltek, de a visszajátszás megmutatta, hogy a bírónak volt igaza, a csatár elcsúszott úgy hogy a kapusunk hozzá sem ért. Aztán a 22 percben majdnem ugyanaz az eset fordult elő, ismét szemtől szembe került Orionnal, de ezúttal a lövése célt tévesztett. Nagy helyzet volt ez is. A 25 percben egy újabb belgranói veszélyes kapuralövést kellett védenie a kapusunknak, Pittinari volt az elkövetője. 29 percben Gigliotti fejjel ugratta ki Carrizot, akit bár szorongattak a hazai védők, de kapura tudta lőni, kapufa!

A második félidő is harcos volt, egy újabb hazai büntető reklamálása volt a leghangsúlyosabb eset, sárgalap lett a jutalma Velázgueznek.

Csalódott volt Bianchi a félidőben a színtelenül játszó Gagoban, lecserélte Gonzalo Castellani váltotta.

4 - 4 sárgalap volt a meccsen.

Vamos Boca!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása