Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Küzdelmes meccsen, döntetlen a NOB ellen!

2014.02.11. 09:26 :: carlitos

Newell's - Boca Juniors 0-0

Nagyon sok helyzet jellemezte a meccset, a hazaiak talán joggal kérnek számon egy büntetőt?! A mérkőzés pikantériája, hogy a volt bocás, Éver Banega a Newell's csapatához igazolt és rögtön pályára is lépett, korábbi klubja ellen.

Diego Perotti elhagyta a Sevillát és kölcsönben a Boca Juniors játékosa lett. (június 30-ig) A megállapodás szerint, a Boca fenntarthatja magának a jogot, hogy megvásárolja 50%-át a játékos jogainak, a kölcsön futamideje alatt. A játékos már Argentínában van, túl van a kötelező orvosi vizsgálaton és aláírta a szerződését.
 
Perotti_boca.jpg
Így álltunk fel:
Orión - Grana (All Boystól), Cata Diaz, Forlin (visszatért az Al Ryyantól, ahová most ment éppen Lucho González), Zárate - Gago, Pablo Ledesma - Erbes, Sánchez Mino - Martínez, Gigliotti
 

Boca Juniors újra választott egy feltűnő felsőt, harmadik számú mezként (az elmúlt szezonban a rózsaszínes kompozíció "borzolta" a szurkolókat), ezúttal a fluoreszkáló zöld lett, mint alternatív változat, ezt lehet kritizálni!

boca_harmadik_mez_2014.jpg
 
 


Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása