Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Várunk vissza Carlitos!

2015.06.19. 10:44 :: carlitos

Carlos Tévez Alex Del Piero távozása óta az első klasszis csatárunk, aki ráadásul idén amúgy sem pitiáner pályafutása legprímább formájában mészárolt le minden szembejövőt. Megmutatta a különbséget az öncélú labdafényezés és a helyzetet teremtő cselek között. Megmutatta, milyen egy igazi _big game guy, aki nem hagy cserben a fontos meccseken. Megmutatta, hogy a gyakran unottan sétálgató „zseni” mellett mennyire másképp fest valaki, aki az angliai éveknek köszönhetően olyan work rate-et pakolt a közösbe, hogy az ember beleszédült. (by bianconeri)

adiostevez.jpg

A hírek szerint a Juventus ötmillió eurót kért Carlos Tévez szerződésének felbontásáért, azonban Giuseppe Marotta nyilatkozata alapján nem zárható ki, hogy a játékos ingyen távozhat a Boca Juniors csapatához.

„Készek vagyunk szabadon engedni őt a szerződési kötelezettségek ellenére, hogy hazatérhessen, de nem akármelyik klubhoz, és különösen nem Európába.

Biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben a távozás mellett dönt, a célpont Argentína lesz.”

Argentína büntetőkkel győzte Kolumbiát a labdarúgó Copa América harmadik negyeddöntőjén, a győztes tizenegyest a csereként pályára küldött Carlos Tévez értékesítette.

carlitos_copaamerica2015.jpg

A 31 esztendős Carlitos nem csak emiatt került az újságok címlapjára: a találkozó alatt kiderült, hogy visszatér nevelőegyesületéhez, a Boca Juniorshoz. A Boca honlapján már köszöntötték is az apacsot!:-)

bienvenido_carlitos.png

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása