Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Tévez vezérletével győzelem az Argentinos ellen!

2015.09.21. 14:48 :: carlitos

A dzsenovai arany-kékek idegenben a vörös bogarakhoz látogattak a 25. fordulóban. Az egykor szebb napokat megélt argentinos roppant kellemetlen ellenfél, ne tévesszen meg senkit sem a tabellán elfoglalt helyük. A San Lorenzo néhány fordulóval ezelőtt a 92. percben lőtt tizenegyessel tudott "csak" győzni a Maradonáról elnevezett stadionjukban!

Az első félidőben monoton játék folyt, igazán nagy helyzete egyik csapatnak sem volt. A félidő vége felé aztán a hazaiak ránk hozták a pulzus szám emelkedését!:-) Először Orion kapusunk ügyetlenkedett egy labda kiengedésével, amit elvettek tőle és középre is gurítottak, szerencsére nem volt bent hazai támadó, másodjára meg egy hazai távoli lövés -Rinalditól - okozott "pánikot". Aztán jött a zsenink villanása, Tévez egy lefordulás után távolról kilőtte az ellenkező sarkot 1:0! Nem maradhatott el a botrány a szünet előtt, rendőrök a pályán, a játékosok egymásnak estek, villant is egy piros lap, a hazaiaktól Lenis kapta, aki nem tudta elviselni pár perccel korábban kapott sárgáját, (Lodeiro fejét paskolta meg) ezután le akarta vadászni! Idióta viselkedés volt a kolumbiaitól, rendesen késleltette a játékot a dühkirohanásával, a nyakánál fogva fogta le a játékostársa.

A második félidő 54. percében Tévez egy remek kiugratást, (Lodeirotól kapta a passzt) váltott gólra. Az apacsnak ez volt az első meccse hazatérése után amikor egynél több gólt tudott szerezni. Úgy tűnt hogy ezzel lerendeztük a meccset, de néhány másodperc után már a kapunkban volt a labda. Az AJ szépített, Ezequiel Ham fejes góljával. 1:2

Ez a gól felpaprikázta a hazaiakat, elhitték, hogy van még keresni valójuk ezen a meccsen. Aztán a 76. percben Carlitos (szerintem vétlenül) brutális belépője után E. Ham maradt a gyepen, hordágyon vitték le. (a kórházba szállítás után bokatöréssel megműtötték, fél év kihagyás vár rá)

A rendes játékidő vége előtt, Fuenzalida jött be a Bocában Lodeiro helyett, hogy stabilabbá és frissebbé váljon a középpálya. Ahogy a vége felé jöttek előre a hazaiak, egyre több lehetőség kínálkozott a Boca előtt, Colazo volt a legközelebb a gólszerzéshez, de a hazaiak kapusa nagyot védett. Aztán egy védelemben elveszített labdára csapot le Calleri és meg sem állt a kapuig (Tévez belül kísérte az akciót), a kapus lába között gurította be a harmadik Boca gólt! 1:3

A találkozó után, Carlitos meglátogatta a kórházban és bocsánatot kért tőle! Elkeserítette, mert nem akart szándékos sérülést okozni. Ham megköszönte a gesztust Teveznek, és kiadatott a közösségi hálóra egy közös fotót magukról. "Köszönöm Carlitos, hogy bejöttél" - aláírva. (https://instagram.com/p/76WMBIwGBZ/)

ham_tevez-hospital.jpg

Argentinos Juniors - Boca Juniors 1:3 (0:1), gol: Carlos Tévez (45+1′, 54′), Ezequiel Ham (55′), Jonathan Calleri (90+3′)

Boca Juniors: Agustín Orión – Gino Peruzzi, Fernando Tobio, Daniel Díaz (C), Luciano Monzón – Rodrigo Bentancur, Andrés Cubas, Nicolás Lodeiro (85′, José Pedro Fuenzalida) – Carlos Tévez – Sebastián Palacios (61′, Nicolás Colazo), Jonathan Calleri

Trener: Rodolfo Arruabarrena

A bajnoki címért küzdő Bocának egy Tévez elleni fegyelmi eljárás és annak következménye nagy érvágás lenne, hiszen fontos láncszeme a csapatnak, és Gago kiválása után még egy meghatározó játékos hiányát nem bírnák el.

VAMO BOCA!!!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása