Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Győzelem a sereghajtó ellen, 6 pont az előnyünk a második helyezett előtt!

2015.10.05. 11:59 :: carlitos

A 27. fordulóban a Boca Juniors a tabella alján lévő Crucero del Norte csapatát fogadta és 1:0-ra legyőzte. A tabellán az előnyünk immár 6 pont a második San Lorenzo előtt. Kézzel fogható közelségben a bajnoki cím!

Már 7 percben óriási lehetőségünk adott, a vendégek kapusa Horacio Ramírez kivetődésével buktatta Jonathan Callerit, aki már megtolta mellette a labdát. Sárga lap és tizenegyes. természetesen Tévez állt a labda mögé, hogy büntessen, de felső lécre rúgta, ahogy az argentin kupában is a Defensa ellen. (4 büntetőből eddig kettőt belőtt, kettőt kihagyott)

Aztán a 14 perc meghozta a gólt. A szélen Calleri bepasszolta középre Nicolás Lodeironak, aki remekül (az idényben nem először) ugratta ki Tévezt. A Boca csillaga a kifutó kapus fölött átpörgette majd középre szerette volna passzolni (elég éles volt már a szög) Callerinek, de a visszafutó Gabriel Tomasini a saját kapujába továbbította. 1:0!

Az első félidőben még Téveznek volt egy jó átlövése, a bal sarokból kapta ki remek vetődéssel Ramírez kapus. Calleri is szerezhetett volnagólt, de rosszul célzott 2 alkalommal is.

A második félidő is egyoldalú volt, a Boca számtalan helyzetet dolgozott ki, de több gólt nem sikerült szereznie. Ramírez kapus jól védett, pl. Tévez sarokkal próbálta kapuba juttatni a labdát, de jól zárta a rövidet, illetve Calleri sem lábbal, sem fejjel nem találta el a kaput, nagy helyzetben.

Boca Juniors - Crucero del Norte 1: 0 (1: 0), gól - Gabriel Tomasini (12 '- öngól)

Boca Juniors Agustín Orion - Gino Peruzzi, Fernando Tobio, Daniel Díaz (C), Luciano Monzon - Rodrigo Bentancur, Cristian Erbes, Nicolás Colazo - Nicolás Lodeiro (81 ' Pedro Fuenzalida) - Carlos Tevez, Jonathan Calleri

Edző: Rodolfo Arruabarrena

 

Exkluzív kamera a mérkőzés legfontosabb pillanatairól!

...és még egy jó hír, az Independiente nyerte a River Plate elleni rangadót, miután hazai pályán 3-0-ra verte a több mint egy félidőn át emberhátrányban játszó milliomosokat.:-)

VAMO BOCA!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása