Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Rangadót nyertek ellenünk az akadémisták!

2015.10.19. 12:26 :: carlitos

A Racing Club ellen léptünk pályára az Estadio Perón stadionban telt ház előtt. A Racing egyike az argentin futball 5 nagy klubjának. Ők a bajnoki címvédők, a River ellen happolták el, amire több mint 10 évet kellett várniuk. 1910 óta az argentin válogatott mez összeállításában játszanak, most a fekete nadrág helyett fehérben voltak.

Keményen, agresszíven léptek fel a Boca ellen, bizony nem is találtuk ennek az ellenszerét. Rögtön az elején Lodeiro került hatalmas helyzetbe, de lövését nagy bravúrral védte a hazaiak kapusa, majd az ellen akcióból megszerezték a vezetést. (Acuna volt a gólszerző)

Sikerült az egyenlítés, Tévez remek sarkazással hozta helyzetbe Erbest, aki visszaemelte a labdát Calleri fejére, ő pedig becsúsztatta a sarokba.

Aztán a 30. percben Cata Diaz fura mozdulattal állt bele egy lövésbe a 16-oson belül, a játékvezető 11-est ítélt, amit Bou kíméletlenül végrehajtott, ezzel megszerezte idei nyolcadik gólját. Diaz egyből piros lappal mehetett zuhanyozni.

A második félidőben sem hagyott alább a tempó, volt lehetősége a Bocának az egyenlítésre, majd egy újabb kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Erbes megkapta második sárga lapját, kettős emberelőnybe kerültek a hazaiak.

A végén egy újabb tizenegyest kaptak az akadémisták, Tobio buktatott. Slusszpoénként a hálóőrük Saja volt a büntetés végrehajtó, nagyon pontosan a kapufa segítségével szerezte meg csapatának a harmadik gólját.

A Racing nagy harcban lesz a dobogóért, a jelenlegi második Rosario Centrallal meccsel majd, akivel szemben 5 pont előnyünk van. Mi a Rosario ellen zárunk idegenben, nem lenne jó, ha az döntene a bajnoki címről!

A harmadik San Lorenzo úgy tűnik kipukkadt a végére, kikaptak idegenben az Olimpotól, így megmaradt a hat pont előnyünk.

Most kupameccsünk lesz a Lanussal idegenben, majd otthon a Tigre ellen akár ünnepelhetnénk a bajnoki címet?!

racing-club-boca-juniors.jpg

Racing Club - Boca Juniors  3:1

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása