Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Superclásico: River-Boca 0:0

2016.03.07. 13:54 :: carlitos

Tegnap helyi idő szerint délután rendezték a Superclásicot a Buenos Airesi Monumentál stadionban. Talán ez az egyetlen derbi ami végül is gól nélkül zárult.

A hazaiak részéről először igazi nagy gólhelyzetben Gabriel Mercado került, aki egy szabadrúgás után gurított centikkel a kapufa mellé. Boca nem nagyon tudta, hogyan kell áttörni a "milliomosok" védelmi vonalát, két távoli lövéssel próbálkozott, (Palacios és Tévez) ezek egyenesen Barovero kapus kezében landoltak.

A második félidőben Nacho Fernandez került gólhelyzetbe (Rodrigo Mora elfutása, majd beadás után), de eltörte a labdát, így az könnyedén Orion kapusé lett. Aztán az apacshoz jutott el egy beadás 2 hazai védő között, de gyengén találta el és talán a kezére is pattant a labda megszelídítésekor?!

A 82. percben aztán Gallardo mester a fejéhez kapott, mert Rodrigo Mora került gólhelyzetbe 5 méteren belül, (igaz éles szögben), de a lövését Orion kapus bravúrral szögletre védte.

Ezzel az eredménnyel sem a Boca, sem a River nem lehet elégedett, mindketten egyre távolabb kerültek a tabella élen állóitól. A River a 8. az A csoportban 8 ponttal, a Rosario vezet 14-el, a San Lorenzo a második 12 ponttal.

A Boca a 6. 8 ponttal, náluk a Lanús vezet magabiztosan 16 ponttal, a második több meccsel a Defensa 13 ponttal.

River Plate - Boca Juniors 0:0

 

River Plate: Marcelo Barovero (C) – Gabriel Mercado, Jonatan Maidana, Emanuel Mammana, Leonel Vangioni – Camilo Mayada, Leonardo Ponzio (73′, Lucho González), Ignacio Fernández (68′, Gonzalo Martínez), Sebastián Driussi (68′, Iván Alonso) – Rodrigo Mora, Lucas Alario

Trener: Marcelo Gallardo

Boca Juniors: Agustín Orión – Leonardo Jara, Daniel Díaz (C), Juan Manuel Insaurralde, Jonathan Silva – Rodrigo Bentancur (61′, Marcelo Meli), Fernando Gago, Pablo Pérez (80′, Nicolás Colazo) – Nicolás Lodeiro – Carlos Tévez, Sebastián Palacios (74′, Andrés Chávez)

Trener: Guillermo Barros Schelotto

Játékvezető: Patricio Loustau

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása