Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Felkészülési meccs a Riverrel - 5 piros lap!

2016.01.27. 10:15 :: carlitos

A bajnokság indulása előtt (2016 február 6) 2x mérkőzünk meg a Riverrel! (a bajnokságból majd csak a legizgalmasabb összecsapásokkal fogok foglalkozni, nagyobb hangsúlyt a Libertadores kupa fogja kapni)

A bajnokság lebonyolítása újra változott, két 16-os csoport lett, ahol 15 forduló után a két csoport győztese fogja játszani a bajnoki döntőt 2016. május 29-én.

A Mar del Platában rendezett összecsapáson 10 percet kellett várni az első komolyabb szabálytalanságra, egyből piros lap Jonathan Silvának! (nemrég érkezett a bocába, megmutatta mennyire kemény tud lenni a bal oldalon:-))

A 20. percben szabadrúgáshoz jutott a River. A sorfalunk a 16-oson belül állt fel, közepében Tévezzel, hatalmas magasságban:-)) A kapura irányuló lövést kifordulva felemelt kézzel blokkolta, tizenegyes! (Pikulicsi magabiztosan értékesítette, ezzel a góllal meg is nyerte a meccset a River)

Akkor jöjjenek a kiállítások:

- 65. percben Gino Peruzzi, egyből piroslap

- 78. percben Cata Diaznak nem kellett sorban állnia a meccsvégi zuhanyzásnál, egyből övé lett a pole:-)))

De a java csak ezután jött, amikor a 80. percben Jonathan Maidana összeszólalkozott Tévezzel (Carlitos folyamatosan hirigelte amúgy), és hogy nyomatékosítsa a véleményét, megbólintotta a csatárt. Nem erősen, de azért céltudatosan, Tévez pedig - ahogy szoktak -, összeesett. Maidanát azonnal letámadták a bocások, akik közül a következőt, Andres Chavezt ellökte a nyakánál fogva, míg a riveresek védték a társukat. Aztán mindkét csapat teljes kispadja a cserékkel és a stábbal együtt a pályán termett másodperceken belül.

A River-edző Marcelo Gallardónak valahogy sikerült Maidanát kirimánkodnia a tömegből, míg a másik edző, Rodolfo Arruabarrena az övéit csitította sikerrel, így nem szakadt félbe a meccs. Maidana természetesen egyből pirosat kapott, vele együtt a gólszerző Pisculichi is, aki már rég le volt cserélve és a kispadon ült.

Most szombaton újra összecsapnak, meglepő lenne ha nem történne semmi durvaság a pályán!:-)

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása