Boca Juniors blog

Minden amit megtudhatsz Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubjáról:La Historia del Club Atlético BOCA JUNIORS desde 1905

Tabella

Torneo Binance 2023 | Liga Profesional de Fútbol de AFA

logo_de_la_liga_profesional_de_futbol_de_argentina_svg.png

  "https://www.ligaprofesional.ar/torneo-2023/

 

Libertadores kupa: újabb döntetlen, ezúttal a Racing ellen

2016.03.04. 10:36 :: carlitos

Zárt kapus meccsen a Bombonérában gól nélküli döntetlent játszott a Boca és a Racing. Nem volt nagy színvonalú mérkőzés, a hazaiaknak volt inkább gólhelyzetük. Az első félidőben Lodeiro lőtt a kapu közepébe, de a Racing kapusa (Saja) könnyen hárította, a második félidőben pedig Carrizo távoli lapos lökete volt veszélyes.

Ez nagyon kevés volt és kevés is lesz a 7végén a River elleni bajnokira. 2 mérkőzés 2 pont és 0:0-ás gólarány.

Boca Juniors - Racing Club 0:0

Boca Juniors: Agustín Orión – Leonardo Jara, Daniel Díaz (C), Juan Manuel Insaurralde, Jonathan Silva – Marcelo Meli, Fernando Gago, Pablo Pérez (70′, Rodrigo Bentancur) – Nicolás Lodeiro – Carlos Tevez, Andrés Chávez (79′, Federico Carrizo)

 A csoport állása:

1. RACING 4 pont

2. Bolivar 3 pont

3. BOCA 2 pont

4. Cali 1 pont

Szólj hozzá!

A közönségkedvenc Schelotto az új edző!

2016.03.03. 12:44 :: carlitos

Guillermo Barros Schelotto került a Boca Juniors kispadjára, aki a szurkolók szimpátiáját váltotta ki aktív labdarúgóként, 10 évet szolgálta a dzsenovaiakat.

guillermo_barros_schelotto_boca_juniors_020316.jpg


Schelotto nem akármilyen bajnoki meccsel nyit majd a Boca kispadján, az ősi rivális River Plate ellen vív rangadót, de előtte még egy meccs a Racing ellen a Copa Libertadoresben!

Szólj hozzá!

Menesztették Arruabarrenát!

2016.03.01. 16:07 :: carlitos

Rodolfo Arruabarrena már nem edzője a Boca Juniorsnak. A hétfői ülés után az elnök Daniel Angelici bejelentette, hogy lezárta az együttműködést vele. A bajnokság és az argentin kupa megnyerésével juttatta vissza a Bocát az őt megillető helyre, több mint 2 év eredménytelenség után. (2012 argentin kupagyőzelem, 2011 bajnoki cím volt korábban Falcioni edzősködése alatt)

boca-busca-angelici.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása